Головна » 2012 » Листопад » 17
 Слід легендарної чупакабри побачили уже на околицях обласного центру. Жителі Кіровограда скаржаться - невідома істота нахабно краде живність з їхніх обійсть. Очевидці стверджують: ця тварина має рудувату шерсть і пересувається, стрибаючи на двох лапах.

Минулої ночі невідома істота переполовинила пташине поголів'я у жителів цілої вулиці. За кілька світанкових годин з обійсть зникло зо три десятки курей, йдеться у сюжеті ТСН.

Пан Василь застав крадія на своєму городі. Каже: ця істота мала руду шерсть і не була схожа на жодну із бачених ним тварин. Вона гарячково шукала виходу з обійстя. 

Потерпілий Василь Серафимович показує місце полювання чупакабри: "Воно скакало десь більше, ніж на метр. ... Читати далі »

Переглядів: 1495 | Додано: Адміністратор | Дата: 17.11.2012 | Коментарі (0)

У Малині на Житомирщині домашніх тварин нищить невідомий звір, йдеться у сюжеті ТСН.

Люди кажуть, якщо це чупакабра, то незвичайна. Адже тушки своїх жертв ретельно сортує - складає їх за розміром і навіть за кольором хутра.

Пана Павла чупакабра ледь не збила з ніг на власному подвір'ї.

"І з темноти біжить на мене якась тварина, не знаю, що то є. Якщо б ударила мене, то звичайно збила б з ніг, я б не встояв, вона пройшла по лівій стороні від мене, торкаючись мене", - розповів очевидець Павло Ісаєнко.

Опівночі він почув, як пищать кролі у клітках. А вівчарка, яка зазвичай ночами не дає господарям спати гучним гавкотом, не подавала ні звуку. Коли чоловік вийшов на подвір'я, повз нього промайнула невідома істота.

... Читати далі »

Переглядів: 828 | Додано: Адміністратор | Дата: 17.11.2012 | Коментарі (0)