Головна » 2013 » Липень » 20

Сторож Луцького зоопарку, роблячи обхід території рано вранці, раптово побачив, як з клітки з оленями, щоб метнулася сіра тінь.

Що це було він не помітив, однак підійшовши до вольєра, чоловік побачив, що дві самочки лежали мертвими. Живий був тільки самець. Швидше за все він відбився від невідомого звіра рогами. Про це журналістам розповіла директор зоопарку Людмила Денисенко.

За її словами, на землі працівники зоопарку не побачили ні крапельки крові, ні вирваною шерстинки. Тільки на шиях у самочок були по два проколи. Коли ветеринар заміряв глибину, виявилося, що зуби у звіра повинні бути довжиною більше 5 сантиметрів. Дирекція парку сказу ж викликала міліцію. Після розтину тушок виявилося, що вони знекровлені. Директор зоопарку, пояснила, що вольєр з оленями, щоб зн ... Читати далі »
Переглядів: 873 | Додано: Адміністратор | Дата: 20.07.2013 | Коментарі (0)


Кілька тижнів тому у Калуші на вул. Долинській, 37б невідомий звір обезкровив і відгриз голови домашній птиці. А днями обабіч траси на Стрий калушани знайшли рештки невідомої тварини, пропорції якої — надто дивні і не властиві для відомих свійських та диких тварин нашого регіону. Очевидці розповідають про ціле сімейство чупакабр, яке бачили неподалік вул. Долинської. Першими очевидцями стали діти.
У мешканців будинку 37б на вул. Долинській — ажіотаж. Адже про те, що у їхньому дворі хазяйнувала невідома хижа тварина, вони повідомляли ще місяць тому. А тепер люди виявили дивного мертвого звіра й одразу вирішили: це — один із цілого сімейства чупакабр, в існування яких тепер вірять усім будинком. Бо надто багато на те свідчень. ... Читати далі »
Переглядів: 1779 | Додано: Адміністратор | Дата: 20.07.2013 | Коментарі (0)