Головна » 2013 » Серпень » 21

На Буковині з’явилася чупакабра. Про це розповідають у різних селах області. 
Натомість фахівці категоричні й в існування дивної істоти не вірять.

"Дружина бачила щось подібне до кенгуру"

Руслан Чорний із села Зарожани Хотинського району вранці 4 липня на своєму городі побачив мертвих вівцю та козу. Побаченим був шокований, здивували його й травми, які були на домашніх тваринах.

– Три місяці тому купили вівцю, коза, жила в нас вже чотири роки. Вони іноді спали в сараї, іноді – у дворі, але їх не закрили. Вранці батько побачив лише мертві тіла, вони були розкидані по городу, – розповідає Руслан. – У кози була кругла дірка на шиї. Також була дірка на животі, а звідти висмоктано кров. На вівці в кількох місцях була здерта шкіра. Собака таку круглу дірку не міг би зробити. Крім того, собака керується інс ... Читати далі »
Переглядів: 2683 | Додано: Адміністратор | Дата: 21.08.2013 | Коментарі (0)

На його обійсті недавно побував дуже дивний нічний непроханий гість. Уціліли тільки п’ять молодих кролів і дві самки, бо їхні клітки були найновіші. Дуже добре укріплювати клітки радить усім, хто має живність, Василь Григор’єв із Підгір’я на Богородчанщині. Бо на Прикарпаття знову повернулися істоти-кровопивці.

Василь Олександрович, розповідаючи про свою втрату, слова "чупакабра” не вживав. Він розказав, що двічі з інтервалом в один день до нього навідалася велика тварина, котра розпорола кролям черева, задушила і випила кров. "Свіжої крові не було ні на траві, ні в клітках - ні краплинки. Де вона поділася? - дивується чоловік. - Я повертався о другій ночі з гостини. Все було тихо, спокійно, та чомусь не зустріла мене моя вівчарка Майка. Однак я не звернув на це уваги.

Вранці першою до живності пішла дружина Євг ... Читати далі »

Переглядів: 880 | Додано: Адміністратор | Дата: 21.08.2013 | Коментарі (0)


21 липня на пасовищі біля агромістечка Прудники, Мінської області працівники молочно-товарної ферми місцевого сільськогосподарського підприємства вбили невідому тварину, яка нападала на корів і телят. 


Про це повідомили Kraj.by в райвідділі з надзвичайних ситуацій. Рятувальники розповіли, що тварина нападала на корів і телят, кусаючи їх за ноги. 

Вбиту істоту забрав і перевіз на територію ветеринарної станції головний ветеринарний лікар Докшицького району Олесь Соловйов. 
... Читати далі »
Переглядів: 1308 | Додано: Адміністратор | Дата: 21.08.2013 | Коментарі (0)