Головна » Архів матеріалів

Верховинські ґазди перелякалися не на жарт: у селі Верхній Бистрий Міжгірського району в кошарі господар зранку виявив п’ять мертвих тварин. Загиблі вівці і барани були цілими, але зі слідами укусів біля голови і до крапельки висмоктаною кров’ю. На землі теж ущент була вилизана червона кровиця. 

 
Навіть викликаний на місце події досвідчений ветеринарний лікар не міг збагнути, що за істота лише з двома іклами могла серед ночі так жорстоко розправитися з худобиною. Є версія, що розбійницький кат — це загадкова чупакабра. Нічний сторож — собака — під час нападу звіра жодного разу не подав голос, а спущений з ланцюга, тривалий час не хотів виходити з конури. Напевне, зі страшного переляку.
 
Про дивну істоту — чотирилапого вампіра, який висмокту ... Читати далі »
Переглядів: 1427 | Додано: Адміністратор | Дата: 20.10.2013 | Коментарі (1)

На території Свалявського району на трасі Київ-Чоп чоловік збив невідому тварину. Не впізнавши її він вирішив, що це скандально відома чупакабра. ранку в п’ятницю телефонний дзвінок сколихнув усю студію: «Знайдено мертву Чупакабру, веземо до вас!» Від вигляду тваринки холонула кров: хижі ікла, короткі потужні лапи, коротка, але щільна шерсть, довгий круглий хвіст. І надто мала відносно тіла голова.

Розглядали знахідку ми на вулиці, і в кожного другого перехожого виникало питання: «Це Чупакабра?». Навіть пан Іван звернув увагу на тварину саме тому, що сподівався на сенсацію, а саме, що в його руках опинилась горезвісна Чупакабра. Йдемо до ветеринара, що ... Читати далі »
Переглядів: 1613 | Додано: Адміністратор | Дата: 20.10.2013 | Коментарі (0)

У Закарпатській області невідомий звір напав на сім'ю, яка була в лісі на пікніку, і покусав двох людей. НП сталася влітку в лісі біля села Горонда Мукачівського району. Про це повідомляє телекомпанія "М-студіо" .

Під час відпочинку в лісі на жінку накинувся невідомий звір і вчепився їй у ногу. Мати жінки почала бити тварину палицею, після чого невідома тварина вчепилася в її руку. Звір відпустив руку тільки після того, як жінка вдарила його по очах. Палець було практично повністю відкушено.

І хоча пізніше лікарі пришили мізинець, проте нормально працювати він вже не буде. Постраждала провела в лікарні кілька тижнів і пройшла курс щеплень від ска ... Читати далі »
Переглядів: 2360 | Додано: Адміністратор | Дата: 29.09.2013 | Коментарі (0)

У Бердичеві на Житомирщині чупакабра вбила п'ятьох кроликів.
Принаймні саме чупакабру люди звинувачують у загибелі тварин, повідомляє кореспондент ТСН.

Інцидент стався на околиці міста. Там розташовані двоповерхові будинки, а поруч з ними – сараї, де люди тримають домашнє господарство.

Вранці люди побачили тушки п'ятьох кроликів. Вони лежали на землі цілі, але повністю знекровлені.

Аби дістатись до кроликів, тварині довелось перестрибнути через двометровий паркан і повиламувати металеві прути. Люди впевнені, що жодна знана тварина не могла цього зробити – лише чупакабра.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Джерело:  ... Читати далі »
Переглядів: 1002 | Додано: Адміністратор | Дата: 29.09.2013 | Коментарі (0)


На Буковині з’явилася чупакабра. Про це розповідають у різних селах області. 
Натомість фахівці категоричні й в існування дивної істоти не вірять.

"Дружина бачила щось подібне до кенгуру"

Руслан Чорний із села Зарожани Хотинського району вранці 4 липня на своєму городі побачив мертвих вівцю та козу. Побаченим був шокований, здивували його й травми, які були на домашніх тваринах.

– Три місяці тому купили вівцю, коза, жила в нас вже чотири роки. Вони іноді спали в сараї, іноді – у дворі, але їх не закрили. Вранці батько побачив лише мертві тіла, вони були розкидані по городу, – розповідає Руслан. – У кози була кругла дірка на шиї. Також була дірка на животі, а звідти висмоктано кров. На вівці в кількох місцях була здерта шкіра. Собака таку круглу дірку не міг би зробити. Крім того, собака керується інс ... Читати далі »
Переглядів: 2698 | Додано: Адміністратор | Дата: 21.08.2013 | Коментарі (0)

На його обійсті недавно побував дуже дивний нічний непроханий гість. Уціліли тільки п’ять молодих кролів і дві самки, бо їхні клітки були найновіші. Дуже добре укріплювати клітки радить усім, хто має живність, Василь Григор’єв із Підгір’я на Богородчанщині. Бо на Прикарпаття знову повернулися істоти-кровопивці.

Василь Олександрович, розповідаючи про свою втрату, слова "чупакабра” не вживав. Він розказав, що двічі з інтервалом в один день до нього навідалася велика тварина, котра розпорола кролям черева, задушила і випила кров. "Свіжої крові не було ні на траві, ні в клітках - ні краплинки. Де вона поділася? - дивується чоловік. - Я повертався о другій ночі з гостини. Все було тихо, спокійно, та чомусь не зустріла мене моя вівчарка Майка. Однак я не звернув на це уваги.

Вранці першою до живності пішла дружина Євг ... Читати далі »

Переглядів: 881 | Додано: Адміністратор | Дата: 21.08.2013 | Коментарі (0)


21 липня на пасовищі біля агромістечка Прудники, Мінської області працівники молочно-товарної ферми місцевого сільськогосподарського підприємства вбили невідому тварину, яка нападала на корів і телят. 


Про це повідомили Kraj.by в райвідділі з надзвичайних ситуацій. Рятувальники розповіли, що тварина нападала на корів і телят, кусаючи їх за ноги. 

Вбиту істоту забрав і перевіз на територію ветеринарної станції головний ветеринарний лікар Докшицького району Олесь Соловйов. 
... Читати далі »
Переглядів: 1309 | Додано: Адміністратор | Дата: 21.08.2013 | Коментарі (0)


Сторож Луцького зоопарку, роблячи обхід території рано вранці, раптово побачив, як з клітки з оленями, щоб метнулася сіра тінь.

Що це було він не помітив, однак підійшовши до вольєра, чоловік побачив, що дві самочки лежали мертвими. Живий був тільки самець. Швидше за все він відбився від невідомого звіра рогами. Про це журналістам розповіла директор зоопарку Людмила Денисенко.

За її словами, на землі працівники зоопарку не побачили ні крапельки крові, ні вирваною шерстинки. Тільки на шиях у самочок були по два проколи. Коли ветеринар заміряв глибину, виявилося, що зуби у звіра повинні бути довжиною більше 5 сантиметрів. Дирекція парку сказу ж викликала міліцію. Після розтину тушок виявилося, що вони знекровлені. Директор зоопарку, пояснила, що вольєр з оленями, щоб зн ... Читати далі »
Переглядів: 874 | Додано: Адміністратор | Дата: 20.07.2013 | Коментарі (0)


Кілька тижнів тому у Калуші на вул. Долинській, 37б невідомий звір обезкровив і відгриз голови домашній птиці. А днями обабіч траси на Стрий калушани знайшли рештки невідомої тварини, пропорції якої — надто дивні і не властиві для відомих свійських та диких тварин нашого регіону. Очевидці розповідають про ціле сімейство чупакабр, яке бачили неподалік вул. Долинської. Першими очевидцями стали діти.
У мешканців будинку 37б на вул. Долинській — ажіотаж. Адже про те, що у їхньому дворі хазяйнувала невідома хижа тварина, вони повідомляли ще місяць тому. А тепер люди виявили дивного мертвого звіра й одразу вирішили: це — один із цілого сімейства чупакабр, в існування яких тепер вірять усім будинком. Бо надто багато на те свідчень. ... Читати далі »
Переглядів: 1780 | Додано: Адміністратор | Дата: 20.07.2013 | Коментарі (0)


Дві величезні тварини вночі подушили кролів неподалік Києва. Налякані свідки стверджують, що то були чупакабри. Бо два роки тому вже бачили схожу істоту з короткими передніми та сильними задніми лапами. У сільраді людям не вірять, бо господарі відразу поховали кролів, — йдеться в сюжеті ТСН.19:30

Люди кажуть, що прокинулися від писку наляканих собак. А коли вийшли надвір, то побачили задушених кролів. Із трьох десятків вижило лише кілька. Дехто із селян переконаний, що у населеному пункті хазяйнувала саме чупакабра, два роки тому вона уже тут харчувалася. Зараз вона знову дістала кролів із клітки, висмоктала кров і склала тіла на купу. 

Люди у току знайшли сліди двох істот. Там вони теж передушили в ... Читати далі »
Переглядів: 1612 | Додано: Адміністратор | Дата: 05.06.2013 | Коментарі (1)

« 1 2 3 4 ... 8 9 »