Головна » Архів матеріалів
Чупакабра нажахала жителів містечка Старобрина, що в Білорусі. Тварина знищила майже всіх курей, кролів та качок. 

Спочатку хотіли все списати на витівки тхорів та скажених лисиць, але сліди від зубів на паркані були занадто великі. В темряви добре розгледіти його не змогли, а підійти ближче - злякались.

Рахунок поголів’я знищеної худоби вже йде до тисячі! На багатьох вулицях домашніх тварин взагалі не залишилось. Звір знищував навіть котів. Всі столи місцевої адміністрації буквально завалені листами та колективними проханнями наляканих людей. Вони вимагають захистити їх, але в міськвиконкомі не знають від кого, а головне - як. 


Переглядів: 666 | Додано: Адміністратор | Дата: 27.11.2012 | Коментарі (0)

 Слід легендарної чупакабри побачили уже на околицях обласного центру. Жителі Кіровограда скаржаться - невідома істота нахабно краде живність з їхніх обійсть. Очевидці стверджують: ця тварина має рудувату шерсть і пересувається, стрибаючи на двох лапах.

Минулої ночі невідома істота переполовинила пташине поголів'я у жителів цілої вулиці. За кілька світанкових годин з обійсть зникло зо три десятки курей, йдеться у сюжеті ТСН.

Пан Василь застав крадія на своєму городі. Каже: ця істота мала руду шерсть і не була схожа на жодну із бачених ним тварин. Вона гарячково шукала виходу з обійстя. 

Потерпілий Василь Серафимович показує місце полювання чупакабри: "Воно скакало десь більше, ніж на метр. ... Читати далі »

Переглядів: 1486 | Додано: Адміністратор | Дата: 17.11.2012 | Коментарі (0)

У Малині на Житомирщині домашніх тварин нищить невідомий звір, йдеться у сюжеті ТСН.

Люди кажуть, якщо це чупакабра, то незвичайна. Адже тушки своїх жертв ретельно сортує - складає їх за розміром і навіть за кольором хутра.

Пана Павла чупакабра ледь не збила з ніг на власному подвір'ї.

"І з темноти біжить на мене якась тварина, не знаю, що то є. Якщо б ударила мене, то звичайно збила б з ніг, я б не встояв, вона пройшла по лівій стороні від мене, торкаючись мене", - розповів очевидець Павло Ісаєнко.

Опівночі він почув, як пищать кролі у клітках. А вівчарка, яка зазвичай ночами не дає господарям спати гучним гавкотом, не подавала ні звуку. Коли чоловік вийшов на подвір'я, повз нього промайнула невідома істота.

... Читати далі »

Переглядів: 821 | Додано: Адміністратор | Дата: 17.11.2012 | Коментарі (0)

 Це трапилось в селі Руські Тишки, що на Харківщині. 

Ось що розповідає автор відеоролика: 

"Утром как всегда вышел кормить кроликов и меня поразил незабываемый шок, я увидел моих питомцев мертвых, спустя несколько минут я начал осматривать клетки, и обнаружил вырванные дверцы и порванную металлическую сетку. Клетки у меня двух этажные но и до второго этажа зверь добрался. У зверя судя по увиденному очень развитая мышечная система и высокий интеллект. Некоторые кролики были задушены в клетках, но большинство зверь вытащил из клеток и разбросал по двору. У двух кроликов был разгрызен затылок и по видимому была выпита кровь,когда начали собрать тушки на ощупь я понял что кости
Переглядів: 998 | Додано: Адміністратор | Дата: 27.10.2012 | Коментарі (0)

У білоруському селищі Старобіне Солігорського району організовано нічне чергування для того, щоб спіймати невідомого звіра, якого в народі прозвали чупакаброю.

Про це повідомила голова Старобінської сільради Галина Александрова.

За її словами, до нічного чергування залучено місцевих жителів і співробітників міліції.

У свою чергу заступник головного ветеринарного лікаря Солігорського району Микола Воронцов вважає, що домашню худобу вбиває дика тварина, якій потрібна легка здобич. «Скоріш за все, це рись. Минулої зими по слідах на снігу було встановлено, що домашніх тварин вбивала саме рись», — сказав він.

Кілька днів тому, коли було вбито близько десятка курей, ветеринари взяли їх туші для лабораторного аналізу на бактеріологічні захворювання. Микола Воронцов заперечує сказ: «Скажена тварин ... Читати далі »

Переглядів: 623 | Додано: Адміністратор | Дата: 24.10.2012 | Коментарі (0)

Народний цілитель Юрій Синюк розповідає про зустріч з чупакаброю.

Юрій Синюк, побачив невідомого звіра, коли їхав із села Уладівка Літинського району Вінниччини на роботу до обласного центру. Каже, то чекалок, якого називають чупакаброю.

— Не доїжджаючи селища Стрижавка, на початку дев'ятої ранку, біля дитячого будинку щось пролетіло поперед машини десь на 2-метровій висоті. Спочатку подумав, що це діти викинули вбитого пса чи лиса, — розказує Юрій. — Але чого летіло не з опущеною, а вверх задертою головою? Зупинився й пішов подивитися.

Коли Синюк розгорнув кущі, тварина стала на задні лапи та витріщилася на нього.

— Ми так простояли кілька хвилин. Він володіє гіпнозом, як вуж, змії чи вовк. Я теж володію, бо народний цілитель, лікую людей енергетикою. А від звіра у мене почало макітритися в голові.

Юрій пам'ятає, що у тварини к ... Читати далі »

Переглядів: 1509 | Додано: Адміністратор | Дата: 24.10.2012 | Коментарі (0)

Загадкова тварина чупакабра, раніше наганяла жах на українців, тепер безчинствує і в Білорусі. Чотириногий вампір знищив практично всіх курей, кроликів та качок в селищі Солігорськ, Мінської області. 

Як пише НБН з посиланням на місцеві ЗМІ, напади відбуваються майже кожну ніч. Люди з настанням темряви бояться виходити на вулицю. Місцеві спочатку хотіли списати все на витівки тхорів або скаженою лисиці, але сліди від іклів на паркані занадто великі. Деякі жителі запевняють, що бачили нападника. Але гарненько розгледіти в темряві не змогли, а підійти ближче побоялися. 

Рахунок знищеного поголів'я птахів в селищі йде вже на тисячі - на багатьох вулицях домашніх тварин взагалі не залишилося. Непроханий гість знищив навіть котів. Всі столи в місцевій адміністрації буквально завалені листами і колективними зверненнями наляканих людей. Вони вимагають захистити їх. Але у в ... Читати далі »

Переглядів: 625 | Додано: Адміністратор | Дата: 13.10.2012 | Коментарі (0)



Відео про музей чупакабри, створений в м. Ромни, на Сумщині.
Переглядів: 776 | Додано: Адміністратор | Дата: 29.09.2012 | Коментарі (0)

У селі Тийглаш на Ужгородщині тільки й мови про те, що місцеві мешканці впіймали та вбили чупакабру.

На підтвердження – відео, відзняте на мобільний телефон. Із моменту диво-знахідки пройшло кілька днів, ветеринари тільки зараз зацікавилася темою. Кажуть, якщо тварина була скажена, то місце захоронення треба дезинфікувати, а саму тварину викопати для ідентифікації.

Чи вдалися до таких методів спеціалісти довідувалися Тетяна ШІМОН іВалерій МІХЛІЧЕНКО, а допомагали їм у цьому мешканець Тийглаша ВАСИЛЬ, представник громадської екологічної організації Владислав СЕРГЕЄВ, начальник управління ветеринарної медицини в Ужгородському районі Георгій ГОРВАТ та начальник Ужгородської районної ветеринарної лікарні Павло ЧЕРНОВ.


Переглядів: 1157 | Додано: Адміністратор | Дата: 14.09.2012 | Коментарі (2)

« 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 »