Головна » 2013 » Жовтень » 20 » Чупакабра чи видра? Кого впіймали на Свалявщині?
17:39
Чупакабра чи видра? Кого впіймали на Свалявщині?
На території Свалявського району на трасі Київ-Чоп чоловік збив невідому тварину. Не впізнавши її він вирішив, що це скандально відома чупакабра. ранку в п’ятницю телефонний дзвінок сколихнув усю студію: «Знайдено мертву Чупакабру, веземо до вас!» Від вигляду тваринки холонула кров: хижі ікла, короткі потужні лапи, коротка, але щільна шерсть, довгий круглий хвіст. І надто мала відносно тіла голова.

Розглядали знахідку ми на вулиці, і в кожного другого перехожого виникало питання: «Це Чупакабра?». Навіть пан Іван звернув увагу на тварину саме тому, що сподівався на сенсацію, а саме, що в його руках опинилась горезвісна Чупакабра. Йдемо до ветеринара, щоб дізнатися, що це за тварина. Перш за все тушу очистили від бруду. Нижня щелепа була роздроблена, але це не завадило лікарю визначитись із класифікацією тварини.

Тож ветеринар повідомив: знайдена тварина – видра. А те, що люди не впізнають її, означає тільки одне: глобальна індустріалізація, і люди віддаляються від природи. Тож цілком можливо, що саме видри і є горезвісними Чупакабрами, які вбивають птицю селян по ночах, а побачивши таку тварину, людська уява їм домальовує велетенські пазурі і зуби та наділяє неймовірною люттю. Щоправда, на видру не схоже, щоб вона вбивала здобич і залишала її на місці, як це зазвичай було у сільських дворогосподарствах.

Тож чи саме видра є Чупакаброю, чи ні, залишатиметься таємницею і надалі.




Джерело: goloskarpat.info
Переглядів: 1611 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]