Головна » 2012 » Грудень » 22 » Чупакабра хазійнує на подвір’ях жителів смт. Кушугум, на Запоріжжі. (Відео)
20:17
Чупакабра хазійнує на подвір’ях жителів смт. Кушугум, на Запоріжжі. (Відео)

Невідома, але дуже сильна з недавнього часу хазяйнує на подвір'ях селища міського типу Кушугум в Запорізькій області. Її жертвами стали кролики та домашнє птаство, були налякані собаки, а місцеві жителі бояться виходити на вулицю по вечорам.

Можливо, кролики на подвір’ї Василя Шмигельського не першими постраждали від невідомого звіра, але, саме Василь Іванович намагався попередити про це земляків.

Дім Шмигельських знаходиться в центрі селища, - розповідає секретар Кушугумської селищної ради Оксана Аношенко. - Тому все населення тепер шоковане. Хтось стверджує, що це таємнича чупакабра дісталась і до нас, а інші не вірять в неї. Люди говорили, що у когось курей, у когось гусей подавив якийсь хижак. І все це за декілька днів. Останній випадок був 23 листопада, на вулиці Фурманова. Місцевий ветеринар підстрелив скажену лисицю та звертає все на неї. Показуючи фотографії цієї тварини, запевняв, що нападало саме воно. Після цього більшість вирішила, що нападала саме вона.

- Я мисливець, тому особисто підстрелив хвору лисицю, - уточнює завідуючий Кушугумської ветеринарної лікарні Іван Якименко. Під час сказу, моменти агресії змінюються депресією. При цьому у тварини з’являється величезна сила, коли воно перестрибує високі перешкоди, нападає на більш сильного суперника. Лабораторні дослідження показали, що лисиця хвора на сказ.


На жаль, після того як держава припинила виділяти гроші на вакцину проти сказу у лисиць, яку розкладали єгері та співробітники лісничих угідь, кількість випадків захворювання на сказ збільшилась у рази! Моя ділянка зараз вважається неблагополучною по цьому критерію. Осередки виникають періодично, тільки цієї осені вже було два випадки.

- Таємнича тварина приходила до нашого двору ще раз, - не погоджується з думкою ветеринара Василь Шмигельський. - Я посипав двір піском, а через день побачив на ньому відбитки лап. Сліди невеликі, але яка в звірі сила! Відірвати підлогу, прибиту цвяхами без цвяходера просто неможливо! А він відірвав лапами. В одну клітку тварина влізла, зірвала підлогу, в другу пролізло через дах, відірвало лист заліза і пошкодило металеві ґрати. Інші клітки хижак просто розтрощив, залишивши подряпини на дошках глибокі подряпини. В чупакабру я, звичайно, не вірю, але й скажена лисиця не змогла б влаштувати такий розгром.
До того ж лисиця відтягла кролика на 15 метрів та з’їла. А цей звір лазив по клітках, подушив вісім кроликів, випив кров, прокусив шиї та пішов. Ані куниця, ані ласка на таке не здатні. Вони маленькі.

Господарював звір на подвір’ях під ранок — собаки підняли такий галас! Наш пес і зараз трясеться із жаху. Сусідська німецька вівчарка із буди взагалі не вилазить, хоча, зазвичай гавкає, як тільки підійдеш до паркану... Моя жінка тепер з двору ні ногою!

Якби встановити у дворі на пару ночей відеокамери, може б і вдалося засняти цього звіра. Але нічого, мені товариші дали капкани — поставлю їх, раптом таємничий хижак попадеться...



Відео: Телеканал "Інтер", "Подробиці-ТВ"
Джерело: donbass.ua

Переглядів: 1615 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]