Головна » 2012 » Грудень » 10 » Чупакабра на Чернігівщині зламала шию вагітній козі. (Відео)
21:21
Чупакабра на Чернігівщині зламала шию вагітній козі. (Відео)
У Репкинському районі Чернігівської області з'явилася чупакабра, що полює на кіз, повідомляє кореспондент ТСН.

Невідома тварина вбила дорослу козу, яка мала найближчим часом привести козенят. Кози були на пасовищі, а коли повернулись, господарі не дорахувалась однієї кози.

Вони пішли її шукати і знайшли поблизу пасовища. Тварина виглядала наче жива – жодних слідів крові чи поранень на ній не було.

Проте коза була мертва. У неї не було ока, а на лопатці побачили шматочок шкіри без вовни та дві невеликі дірочки у цьому місці.

Перелякані господарі викликали ветеринарів, проте ніхто не захотів приїхати. Лише зоолог Олег Поясник погодився допомогти розібратись з дивною загибеллю тварини.


Поясник з'ясував, що через око у кози висмоктали мозок, а через дірки на лопатці – частину м'яса. При цьому воно стало рідким під дією невідомого ферменту.

Ще одна дірка була знайдена на хребті. Також у кози були висмоктані зовнішні статеві органа, плацента та води навколо козенят. За словами зоолога, жодна тварина не здатна зламати дорослій козі шию і зробити з нею таке.

При цьому місцеві кажуть, що кози та інші тварини зникали і раніше. Проте особливої уваги на це не звертали, бо списували на вовків.



Джерело: tsn.ua

Переглядів: 1547 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]