Головна » 2012 » Липень » 3 » Чупакабра на Ужгородщині (фото)
15:39
Чупакабра на Ужгородщині (фото)
Сьогодні вранці, 3 липня, у мікрорайоні Дравці, м. Ужгород, мешканці одного з приватних будинків виявили мертвою практично усю домашню птицю та кролів.

«Подивіться на клітки, вони вирвані з гвіздками, подивіться на маленьких кроликів – вони без голів», - мало не плаче господиня Ольга. – «Ми нічого не чули, хоча ще опівночі перевіряли господарство. Тут загинуло більше 50 великих і маленьких кролів, майже 20 курей та 6 великих індиків. Собака таке не змогла б зробити».

Ветеринари з Ужгородської ветлікарні подібне побоїще тварин теж бачать вперше. Констатують, це щось надприродне.

«У більшості кролів просто звернуті голови, а от на курах та індиках явно видні глибокі сліди укусів та зламані кістки. Ми заберемо кількох тварин на експертизу, - повідомив начальник ужгородської міської ветлікарні Юрій Шполарич.

Виявилося, що протягом останнього місяця це уже другий напад невідомої і вочевидь сильної істоти на господарства у Дравцях. Два тижні тому майже 20 кролів та курей загинули на господі Галини Синичко.

«От, точно так і у нас були розкидані кролики по усьому подвір'ї і вирвані дверцята з кліток. Але ми нікуди не заявляли, зібрали усе та чоловік зі сльозами закопав своїх улюбленців,» - розповідає Галина Синичко.

Правоохоронці, що прибули на місце події, документують свідчення і чекають результатів ветеринарної експертизи. Ольга Бадидаи, жителька мікрорайону Дравці, що на околиці Ужгорода, вийшла на подвір'я і побачила, що десятки тушок кроликів, курей і великих 10-кілограмових індиків розкидані по всьому двору. Дерев'яні клітки розбиті, дверцята зірвані з металевих петель і валяються на землі.

До Ольги прийшли кінологи з собакою. Пес понюхав одну з мертвих тушок і відразу позадкував й сів на хвіст. Експерти припускають, - звір може виділяти щось таке, що викликає у тварин жах.

Всьго розідрано чи передущено 59 кроликів, 10 курей, півень і три індики.




















Джерело: http://uzhgorod.in

Переглядів: 2056 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]