Головна » 2012 » Травень » 17 » Чупакабра об'явилася під Києвом: висмоктала мозок у кози і нажахала людей
19:41
Чупакабра об'явилася під Києвом: висмоктала мозок у кози і нажахала людей

Невідома істота, що наганяє жаху на людей, вже лишає криваві сліди під   Києвом. Жителі села Медвин Богуславського району заявили журналістам

Містичний звір з'їв лише дику козу в лісі та ще не дійшов до села. Однак люди вже наполохані, бо пам'ятають, як чотири роки тому чупакабра тримала в моторошному полоні все село.

Лісник Іван Даценко минулого тижня надибав здохлу дику козу. Найбільш м'ясиста задня частина залишилася цілою, а от з голови висмоктано мозок.

"Голова туди лежала – об'їдена. Шерсті немає, шия обгризена. Якщо і звір якийсь, вони починають іззаду, із середини, нутрощі виїдати", - пояснив лісник.

А кілька днів потому він побачив і тварину, яка роздерла козу. Вся бригада бачила звіра, схожого на гієну, - в українських лісах таких раніше не водилося.

У світі є лише кілька кадрів, де знято живу чупакабру. Описання медвинців цілком збігаються з ними, і навряд чи у змові можна запідозрити все село.

Кровожерливу тварину описують так: сіра, хвіст довгий, задні лапи довші від передніх, пересувається стрибками і кричить, наче птах.

Старожил Медвина Марія Григорівна розповіла, що це не перша поява таємничої істоти в її долі. Чотири роки тому звір уже приходив і знищив тоді одинадцятьох курей.

"Що я побачила? Кури вдосвіта кричать. Я встала. Відчинять – а вони лежать отут усі. Нічого не з'їдено, тільки отут шия перекушена, кров виссана і голови нема", - згадала Марія.

Джерело: http://newsru.ua

Переглядів: 895 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]