Головна » 2013 » Січень » 8 » Чупакабра повернулась на Прикарпаття (Відео).
16:17
Чупакабра повернулась на Прикарпаття (Відео).
Щирий і непідробний жах наводить таємничий звір на населення і приносить жорстоку погибель домашнім тваринам. Розгадати цю таємницю поки що не вдається нікому. Чупакабра знову нагадала про себе. Таємничий звір сьогодні погосподарював в селі Голинь, це Івано-Франківська область. Вночі були жорстоко придушені з десяток кроликів. Господарі не сумніваються: орудувала саме Чупакабра. Тим більше, що на Прикарпатті - це далеко не перший випадок.

Ольга Вихованская, кореспондент: 

- У селі Голинь про містичну істоту, яка знищує домашніх тварин чули хіба що по телевізору. Але сьогодні небачений звір позбавив мало не всю живність господарів цього двору. 

Кроликів сім'я Паращак розводить кілька років. За тваринами ретельно доглядають, роблять щеплення. Але за одну ніч однорічних відгодованих вухатих - не стало. 

Леся Паращак, жителька села Голинь: 

- Прийшов чоловік і каже мені: у нас Вже Була СЬОГОДНІ на подвір'ї Чупакабра. Я кажу - шо ти дурний, жартуєш чи шо? А ВІН каже мені - ну йди, подивися! 

Трупи дев'яти кролів жінка знайшла на городі і у клітках. Їх завжди добре закривали на замок, каже господиня. Але невідомого звіра це не зупинило. Тушки кролів цілі, звір тільки висмоктав кров тварин. У кліток його сліди. Сусідка сім'ї Паращак каже - близько півночі чула дивні звуки. 

Надія Ляхович, сусідка: - Це якийсь незвичайна писк був. Я позазирала скрізь і забігла. Але я не звернула уваги. Хто б про таке міг подумати? Ніхто! 

Господарі кажуть - дуже дивно поводиться і їх собака Лайма кавказької породи. Вночі не подала ні звуку. Сьогодні зі своєї будки не показується. Подібну історію може розповісти і житель сусіднього району - Микола Телюк. Півроку тому невідома тварина «похазяйнували» на його обійсті - убило майже півсотні курей та нутрій, і навіть покусала собаку. 

Чупакабра більше не поверталася, але невідомий звір тримав в страху майже все село. Ветеринар Андрій Шозда, який тоді оглядав убитих тварин, каже - бачив таке вперше. 

Андрій Шозда, лікар ветеринарної лікарні с. Ямниця: 

- Таке враження, що вони хотіли поживитись кров'ю и все. 50 тварин знерухомлені та знекровлені. 

На наше прохання ветеринар оглядає і жертв цієї ночі. Чи Чупакабра це зробила - утверджувати фахівець не береться. Адже до сих пір звіра, історії про якого обростають все новими подробицями, ніхто не бачив.

 

Джерело: http://www.simya.com.ua.
Відео: http://inter.ua
Переглядів: 2654 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]