Головна » 2012 » Квітень » 24 » Чупакабра знову на Вінниччині!
21:45
Чупакабра знову на Вінниччині!
В березні цього року в Козятині та Залізничному, Вінницької області, почали відбуватися вельми дивні події. На подвір'ях мешканців невідомими істотами було було знищено кілька десятків кролів. Очевидці стверджують, що дивних тварин з темних хутром було декілька. Що чи хто то було, ніхто й гадки не має.
 
Спочатку чупакабри навідались до Залізничного, де посеред ночі розтрощили клітки та роздерли кролів. Зранку 3-го березня Марія Бубновська вийшла на ґанок та побачила поруч із клітками мертвих кроликів. 

– Я поглянула, там 5 кроликів лежить, там 4, там 2, – згадує хазяйка. – Ще лежав сніг, а на ньому були сліди крові. У одного кишки були зовні! Коли я почала збирати в мішки всіх роздертих кролів, то помітила що за вухами у деяких була крапка крові. Може, істота її звідти висасувало? Я зателефонувала в ветлікарню, спитала, чи можна їсти це м'ясо, мені відповіли – ні в якому разі! Люди з нашого села бачили великих страшних тварин біля кладовища, певно вони там живуть. 

Ще подібний випадок стався 22-го березня в містечку Козятині. Геннадій Слободняк нарахував на своєму подвір'ї 14 маленьких та 4 великих мертвих кролика. Але цікаво, що собаки в ту ніч зовсім не гавкали. 

– Загинули вагітні кролиці, й ті що годували кроленят, а від маленьких, котрим було по 1-2 місяця залишились тільки голівки, – говорить хазяїн. – Що то було – не знаю! Коли знімав шкурку, то побачив глибокі проколи в тілі, та ні крові, ні шерсті у дворі не було. У одного були розбиті всі кістки та хребет. 

На своєму подвір'ї істот вдалось побачити Наталі Нейл. Жінка почула якийсь писк й виглянула у вікно. Там побачила трьох високих тварин темного кольору, коли взяла ліхтар та вийшла на вулицю, то вони злякавшись світла, почали тікати, перестрибуючи через високий паркан. 

– Було темно, пів на другу ночі, добре розгледіти я їх не могла, та бачила, що вони великі. Точно не собаки, бо через такий паркан вони б не перестрибнули! Ми живемо біля лісу, діти ходять до школи через ліс, дорослі в місто, бо так швидше. Після того, що творилось в селі, страшно дітей пускати одних в школу. 

Люди звертались у відділ надзвичайних ситуацій Козятинської міської ради. де їм порадили звернутись в міліцію. Правоохоронці спитали лісника, що працює в лісосмузі біля постраждалих будинків. Він пояснив, що такої шкоди могла завдати лисиця чи тхір. Факту крадіжки співробітниками міліції зафіксовано не було, тому допомогти вони людям не можуть, як і завести кримінальну справу. Спіймати чи відстріляти тварину не під силу й мисливцям з Козятинського районного УТМР. Хоча вони вірять, що шкоду зробила саме чупакабра, про яку всі говорять. 

– На протязі двух років люди мені розповідають, що що в нашому районі бачили тварину, схожу на австралійське кенгуру, – говорить голова районного товариства мисливців та рибалок Володимир Зайчик. – Ця тварина стає на задні лапи, має гарний слух та нюх. а також довгі пазурі - їх сліди залишаються на клітках та дверях. За словами очевидців, вона має довгий хвіст і звужену, як у пацюка, морду. Живіт втягнутий. Істота ця зазвичай сірого кольору. Добре бачить як вдень, так і вночі. Звідкіля чупакабра взялась – невідомо. Чи то в наслідок мутацій після чорнобильської аварії, чи якийсь біолог невдало скрестив одну тварину з іншою – лишається тільки здогадуватись. Раніше кроликів рвали в селах Садовому та Вовчинцях, тепер в Залізничному та Козятині. Мисливці з інших областей розповідають, що це дужи підступна тварина. Вона миттєво тікає, коли помічає, що на неї полюють. Собаки її зазвичай бояться, не гавкать, одразу ховаються. Ми плануємо зробити рейд, знайти та знищити її. Якщо вдасться застрелити цю тварину –  обов'язково повідомимо у ЗМІ. – переконав В. Зайчик. 

Автор: Юлія Шандра
Джерело: http://od-news.com


Переглядів: 1147 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]