Головна » 2013 » Червень » 5 » Чупакабра знову полює на українських кролів (Відео)
21:26
Чупакабра знову полює на українських кролів (Відео)

Дві величезні тварини вночі подушили кролів неподалік Києва. Налякані свідки стверджують, що то були чупакабри. Бо два роки тому вже бачили схожу істоту з короткими передніми та сильними задніми лапами. У сільраді людям не вірять, бо господарі відразу поховали кролів, — йдеться в сюжеті ТСН.19:30

Люди кажуть, що прокинулися від писку наляканих собак. А коли вийшли надвір, то побачили задушених кролів. Із трьох десятків вижило лише кілька. Дехто із селян переконаний, що у населеному пункті хазяйнувала саме чупакабра, два роки тому вона уже тут харчувалася. Зараз вона знову дістала кролів із клітки, висмоктала кров і склала тіла на купу. 

Люди у току знайшли сліди двох істот. Там вони теж передушили всіх вуханів. Свідки настільки приголомшені побаченим, що вже другий день не виходять із будинку. 

У сільраді в існування чупакабри не вірять. Кажуть, що кролів могли подушити здичавілі собаки. Місцеві жителі, ті що не постраждали від невідомої істоти, чупакабри поки що не бояться. Хоча знають, що в сусідніх селах вона біди наробила. 

Дехто уже ховає тварин на ніч у підвал, щоб врятувати їх від страшної істоти. А на всіх клітках встановлюють металеві каркаси. Коли чекати чупакабру наступного разу - селяни не знають, а задушених кролів поховали подалі від житла, щоби на м'ясо ще вовки не занадились.

Кореспонденти ТСН Ксенія Марченко, Дмитро Опанасенко.


Джерело: tsn.ua
Переглядів: 1612 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
Я всегда здесь. Пишите в форум.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]