Головна » 2013 » Травень » 31 » До села під Брестом навідалась чупакабра.
21:55
До села під Брестом навідалась чупакабра.

Те, що трапилось в ніч 1 травня в с. Задвірцях, що під Брестом, не вкладається в рамки звичайного. Інакше, як візитом загадкової чупакабри, назвати просто нічим.

Хазяйка подвір’я Ніна простить не вказуватити її адресу і не давати фото, щоб уникнути паломнцтва допитливих, але показати місце пригоди згодилась. Вдома двір доглянутий, були й живність... до приходу непроханого гостя. 21 кролик і 3 кішки — такий список жертв невідомого звіра. 

Що це за істота — сказати складно. — Як воно могло дістати кроликів на "третьому поверсі” ?  Висота 2 метри! — дивується Ніна. — І при цьому не залишивши ніяких слідів? Витягнути через вузенькі дверці здоровенного кролика, та його руками не могли випхати...

Ідемо далі. На сусідній клітці гарно видно відбитки не тільки зубів, а й цілої щелепи! Сліди доволі глибокі. Всередині клітки маленький отвір для кроленят перетворився в величезну діру. Вся металева сітка навряд чи підлягає відновленню. 

— Здається, "воно” розуміло, що треба зняти кришку, — не витримує хазяйка — Саме так, як це робимо ми.. Дві собаки вранці мали такий вигляд, начеб-то хотіли сказати: "А що ми могли зробити?”









Але найдивніше, як хижак випотрошив два десятка кроликів. Довкола не було ні шерсті, ні краплини крові. "Витягнуті” нутрощі й тільки. Те саме сталося з трьома нещасними кішками.  Всі жертви рівненько складені прибульцями в дві купки. 

Господарі не звертались ні в міліцію, ні в МНС, не хочуть зайвих емоцій та клопоту. Лише в одній клітці, що вціліла знову поселився кролик. Його подарували друзі, щоб хоч якось пом’якшити шок. Варіантів, хто це зробив, маса — від людини, до росомахи. Але, жодна не пояснює загибель трьох кішок. Спіймати їх одночасно і "з’їсти” - для цього йому потрібно мати надможливості. 

Останнім часом ЗМІ розповідали про візити звіра-вбивці чупакабри. Невже вона дісталась і до Бреста? Сусіди-мужики в Задвірцях готові взяти вила і чергувати вночі. Довкола сараю багато домашнього птаства. Але воно чупакабру поки що не цікавить. 
Переглядів: 1180 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]