Головна » 2012 » Липень » 17 » Фахівці аналізують пасмо шерсті ужгородської "чупакабри"
21:41
Фахівці аналізують пасмо шерсті ужгородської "чупакабри"



На місці злочину чупакабри у мікрорайоні Дравці, м. Ужгород було знайдено пасмо шерсті тварини. Зараз воно передане на аналіз спецалістам. 

Про це в повідомила речник ужгородського міськуправління МВС України в Закарпатській області Людмила Феєр. 

«Хлопці з оперативної служби, що приїхали на виклик у село Дравці, були шоковані картиною на задньому дворі, – говорить Людмила Феєр. – 50 вбитих кролів та більше 30 домашньої птиці, такого в нашій практиці ще не було. Версію, що це могла зробити людина – відкинули практично відразу. Зараз ветеринари мають зразок шерсті з цієї істоти, після експертизи будемо знати, хто це».  

Начальник Ужгородської ветлікарні Юрій Шполарич, який отримав зразок шерсті невідомої істоти із села Бараниці, де тварину бачили 6 липня впевнений – це щось з роду куниць.  

«Звір безстрашний, агресивний, злий і дуже сильний, – говорить ветлікар. – За зібраним матеріалом на місці надзвичайної ситуації ми можемо констатувати, що він дуже багато спільного має з росомахою».Мисливці, з якими спілкувалися наші журналісти, запевняють, росомаха на Закарпатті не водиться. Це не ареал її проживання. Подібний звір міг втекти з приватної колекції екзотичних тварин.  

Нагадаємо, що лише протягом минулого тижня у приватних господарствах сіл Дравці та Баранинці невідома істота винищила більше сотні кролів та домашньої птиці.  

Правоохоронці, що прибули на місце події, документують свідчення і чекають результатів ветеринарної експертизи.

Джерело: http://www.vsapravda.info

Переглядів: 769 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]