Головна » 2012 » Серпень » 19 » Музей чупакабри в Ромнах.
12:29
Музей чупакабри в Ромнах.
В шкільному музеї "Аномальна планета" (м. Ромни, Сумської області) створено експозицію на криптозоологічну тематику, присвячену вивченню феномена чупакабри. Експозиція включає в себе літературу на криптозоологічну тематику, фотографії, публікації місцевих ЗМИ та звіти експедицій. 

Ініціатор створення такого музею - Володимир Вікторович Литовка, вчитель біології і самоствердженний дослідник всього непізнанного. В школі нерідко проводить з дітьми відповідні семінари, конференції, конкурси. Керує школою експедиційної підготовки юних дослідників аномальних явищ, спонукає дітей до вивчення всього непізнанного та незвіданного. 


- Матеріалу про загадкову чупакабру у нас зібралось багато, - говорить Володимир Вікторович, - власне тому народилась ідея, щодо створення криптозоологічного розділу, присвяченого феномену "чупакабри". Сам особисто контактував з речами, які ніби-то мають відношення до чупакабри, брав участь у експедиціях по їх пошуку, досліджував місця їх активності. Феномен цей не вивчений, тому потребує дослідження. 




Коментуючи експонати музею Володимир Вікторович показує фотографію, відзняту восени минулого року. 

- 17 вересня 2011 року, під час криптозоологічної експедиції разом із сумськими журналістами, о 23 годині 14 хвилин я здійснив фотозйомку території, звідки, за словами очевидців, приходить чупакабра. Два знімка з інтервалом в 1 хвилину, на одному з них є дві світлі крапки, а на іншому - немає. Що це? Мені, якщо чесно, не зрозуміло!



Джерело: ufodos.org.ua
Переглядів: 1272 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]