Головна » 2014 » Квітень » 18 » На Дніпропетровщині знайшли загадкову істоту
16:20
На Дніпропетровщині знайшли загадкову істоту

Облізлу страшну істота довжиною з метр, з дуже довгим щурячою хвостом знайшли в покинутому колодязі в одному з сільських дворів у cеле Путилівка.

Але життя вона хоч і не забирала, як це робила мешканка колодязя з відомого фільму жахів, але навіяла на місцевих жителів не менше жаху. При одному погляді на цю істоту на думку спадає одне - "чупакабра".

— Увечері я почув гавкіт собак і метушню, видно, вони ганялися за кимось, - розповів "Комсомольській правді в Україні" житель села Путилівка Валерій Опанасюк. - А на ранок мати помітила долинав шум зі старого колодязя, яким ми вже давно не користуємося - він обсипався і висох. Заглянула туди і побачила, що на його дні металося дивна істота. Правда, через деякий час вона спустила дух.

Чоловік дістав "чупакабру" з колодязя і став розглядати дивну знахідку. З вигляду, начебто, тварина схоже на лисицю. Та й в окрузі села руді, буває, сновигають .

— Але я впевнений, що це не вона, вже дуже довгий хвіст, розміром з саме тіло, - стверджує Валерій Васильович.

При цьому чоловік каже, що нікого з домашнього господарства, ні курей, ні гусей, тварина торкнути не встигла, та й сусіди про пропажі не говорили. Хоча, може, "чупакабру" просто встигли прогнати собаки. Що робити з незвичайним експонатом, Валерій Васильович поки не вирішив - сховав на випадок того, раптом "дніпропетровської чупакаброю" зацікавляться вчені .

Коментар фахівця

Швидше за все, це лисиця, яка померла від сказу

— На 90% можу сказати, що це лисиця, - вважає старший викладач кафедри нормальної і патологічної анатомії тварин факультету ветеринарної медицини Дніпропетровського аграрного університету Любов Жорина. - При цьому варто відзначити, що просто так лисиці до людських будинках не підбігають, найчастіше вони це роблять, коли хворіють. Враховуючи, що ці тварини - переносники сказу, раджу негайно здати труп до ветклініки на експертизу, оскільки цілком імовірно, враховуючи вид тварини, що воно могло бути заражене 

Автор: Олена Соромітько
Джерело: 
dp.kp.ua
 

Переглядів: 1936 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]