Головна » 2011 » Серпень » 25 » На Київщині завелась чупакабра
12:01
На Київщині завелась чупакабра

В одному із сіл Фастівського району знайшли невідоме тіло тварини, схоже на те, що прийнято називати чупакаброю.

Подібне містичне чудовисько знаходять по всьому світу і зокрема, в Україні: у Чернігівській, Донецькій, Рівненській областях. На перший погляд тварина виглядає, як лисиця породи «сфінкс», вона була практично без шерсті, з довгим хвостом і гострими іклами.

«Ми гралися і побігли в покинутий будинок. Забралися туди, а там лежить це чудовисько. Ми побігли до мами, а вона вже визначила, що знахідка дуже схожа на чупакабру», - розповідають подруги Анжела і Оля.

За словами мами Анжели, їй стало не по собі від знахідки.

«У нього від всіх тварин всього по чуть-чуть. Хвіст 1,5 метра, подвійний і переплетений. Така ж переплетеність йде від щелепи до вуха. Передні дві ноги з пальцями, а задні з копитами. Вуса щурячі, ікла. Вуха стирчать, а шерсті немає. Тіло висохле. Видно, що його хтось убив давно. За розмірами, як великий кіт», - розповідає Олена Нестеренко.

Зоологи стверджують, що чупакабри не існує.

«Немає жодних чупакабр. Це містифікація. Це бідні і нещасні лисиці або єнотовидні собаки. Вона така, оскільки була хвора на сказ або чесотку. А клітини людям ламають самі люди», - розповідає директор Миколаївського зоопарку Володимир Топчій.

За матеріалами: «Сегодня» . 

Переглядів: 733 | Додав: Адміністратор | Теги: http://kyiv.comments.ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]