Головна » 2012 » Вересень » 7 » На Полтавщині знайшли цілий виводок чупакабр
17:14
На Полтавщині знайшли цілий виводок чупакабр
На Полтавщині в селі Бондарі місцеві жителі знайшли шість трупів чупакабр - хижаки з тулубом кенгуру мали великі ікла. 

"Днями ми з сином пішли до лісу по гриби. Саме проходили повз покинутий будинок, де жила раніше наша бабуся, і син вирішив зайти туди. Виліз на горище і побачив там шість муміфікованих останків невідомих тварин - одне велике і п'ять маленьких. Виходить, що вони жили поруч з нами! - розповіла мешканка Бондарів Людмила Фанаськова. - У цих тварин передні лапи короткі, а задні - довгі, гострі зуби загнуті півколом, а морди - як у собак породи лайка. До того ж, у великої тварини дуже довгий хвіст". 

Людмила одразу звернулася по допомогу до куми: "Попросила її з'ясувати в інтернеті, що це за чупакабра. Пізніше мій брат-мисливець сказав, що це точно не лисиця, тому що ікла у лис прямі, а у цієї тварини - загнуті півколом і дуже гострі. А ще ми згадали, що в сусідньому селі були знайдені задушеними кролики. Невідома тварина просто розгромила їхні клітки". Місцева влада стурбована. "Я виїжджав і фотографував цих тварин, щоб показати фахівцям", - сказав голова села Анатолій Цілик.

Фахівці Інституту зоології НАН України повідомили, що новини про чупакабр почали їх вже діставати, і що у жителів Бондарів немає приводів для побоювань. "Це звичайна, облізла від часу лисиця, тільки не зрозуміло, навіщо її туди, на горище, закинули", - розповів заввідділом фауни та систематики хребетних Інституту Гліб Гаврись. А вбивства кроликів списали на куниць.

Повідомлення про невідомих хижаків, названих "чупакабрами" надходять з різних регіонів України, але зоологи поки не визнають у цих тваринах не відомих науці чудовиськ.

Джерело: www.mukachevo.nettsn.ua

Переглядів: 1001 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]