Головна » 2013 » Вересень » 29 » На Закарпатті чупакабра напала на жінку і відкусила палець (відео)
20:32
На Закарпатті чупакабра напала на жінку і відкусила палець (відео)
У Закарпатській області невідомий звір напав на сім'ю, яка була в лісі на пікніку, і покусав двох людей. НП сталася влітку в лісі біля села Горонда Мукачівського району. Про це повідомляє телекомпанія "М-студіо" .

Під час відпочинку в лісі на жінку накинувся невідомий звір і вчепився їй у ногу. Мати жінки почала бити тварину палицею, після чого невідома тварина вчепилася в її руку. Звір відпустив руку тільки після того, як жінка вдарила його по очах. Палець було практично повністю відкушено.

І хоча пізніше лікарі пришили мізинець, проте нормально працювати він вже не буде. Постраждала провела в лікарні кілька тижнів і пройшла курс щеплень від сказу.

Місцеві жителі стверджують, що ніколи не бачили таку тварину, хоча завжди ходили в цей ліс за грибами та ягодами. Розміром вона була більша за собаку, але не схожа ні на єнота, ні на росомаху. Голова у звіра була маленька, з маленькими вухами, а паща витягнута, більша, ніж у лисиці і в ній було багато зубів. При цьому звір був вкрай агресивний. Місцеві припускають, що тварину принадив запах м'яса, яке сім'я смажила на вогнищі.



Місцеві селяни налякані і не уявляють, що за тварина оселилася в їхніх краях. Тепер вони навіть боятися виходити в ліс.
Деякі припускають, що це чупакабра, а деякі думають, що це якийсь новий вид звіра з величезними головою і зубами.

Джерело: ukranews.com
Переглядів: 2363 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]