Головна » 2013 » Грудень » 8 » Полювання на чупакабру в Омській області.
10:39
Полювання на чупакабру в Омській області.
Близько двох тижнів жителі Одеського району, Омської області, що в Росії, живуть у страху перед зловісним звіром, який під покровом ночі вбиває домашніх тварин. За цей час більше десятка кролів на різних подвір'ях села Буняківка були знайдені мертвими. На їхніх шиях перелякані господарі знаходили глибокі отвори діаметром з олівець. Експертиза показала, що тіла тварин були знекровлені на третину.

- Можна припустити, що цей звір вбивав своїх жертв точним ударом ікла, - розповів «КП» начальник станції по боротьбі з хворобами тварин Євген Дерев'янко. - Отвір, через який «чупакабра» пила кров, наскрізь пробиває холку і дістає до вени, а це 3-5 сантиметри.

За словами експерта, в Одеському вважають, що тероризувати місцевих кролів могла, наприклад, росомаха:
- Це досить сильний сибірський звір, за розміром схожий на того, якого описують очевидці, - міркує Дерев'янко. - Відомі випадки, коли від голоду вона розкривала намети мисливців або викрадала видобуток з капканів.

З рушницею на вампіра
І хоча деякі місцеві жителі стверджують, що зустрічали невідомого звіра серед ночі, точно описати його не може ніхто. Переляканим селянам вдалося розглянути лише неясний темний силует. Сліди, що залишаються «чупакаброю» нагадують вовчі. Розмір її досягає трохи більше півметра .

Зараз багато буяновських кроликів ночують у будинках своїх господарів. А одеські мисливці вирішили ввести нічні чергування. У розставлені ними капкани звір так і не попався. Головну надію покладали в нічному дозорі на перший сніг. Думали, що по залишених чітким слідах вдасться вистежити тварину. Але «чупакабра» виявилася хитрей. Як тільки на землю опустився білий покрив, вона перестала навідуватися в сільські сараї. Чи то пішла зовсім, чи то на час зачаїлася.

- З наших хлопців її ніхто так і не бачив, - розповідає мисливець Одеського району Василь Єремєєв. - Дня три тому вони сиділи в засідці біля одного з подвір'їв і помітили, як щось відбувається близько кролячих кліток. Це виявилися собаки. Вони витягли і вбили кількох кроликів, але сліди були зовсім іншими. Ніяких отворів на шиї, просто забиті тварини.

За словами мисливця, зараз в Одеському настало затишшя. Чи буде воно тимчасовим або встановиться назовсім, поки не відомо. При цьому знайомі розповіли Василю Васильовичу, що схожий випадок стався нещодавно в Полтавському районі. Проте в «серійний злочин» він так і не переріс.
Переглядів: 1626 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]