Головна » 2012 » Грудень » 26 » Полтергейст в музеї чупакабри
22:04
Полтергейст в музеї чупакабри
Аномальний шкільний "Музей криптозоології" (що тепер йменується в народі як "Музей чупакабри") в місті Ромни, Сумської області зазнав "нападу" невідомої сили. Вночі, в неділю 9 грудня,  полтергейст, або дещо невідоме, загадковим чином зруйнувало частину експозиції музею. Ті, що побачили картину самопереміщення предметів перед заняттнями, свідки, м’яко кажучі, отетеріли.

"Слідів проникнення людини в музей знайдено не було. Зранку, 10 грудня, о 8:45 в присутності двох очевидців було помічено горизонтальний рух  (2-3 см) одного експонату (книги) Всі інші експонати залишились на місці незайманими." - розповідає "Україні Аномальній" ініціатор музею Володимир Литовка, вчитель біології і дослідник аномальних явищ. - "Раніше впав прапор-сувенір, змінювалось положення фотознімків без рамок. Таким явищам не надавали особливого значення. Загадкою є вибіркова дія сили. В суботу я проводив в музеї заняття Малої академії наук для молоді. Перед відходом всі експонати  були поправлені. Окремо (діти помітили, а сьогодні підтвердили) рівно були складені три книги, що лежали  навскіс. В понеділок вони знову мали початкове положення. Поки що в музейному комплексі ніхто нічого не прибирав."

"Дуже багато містичного. - говорить В. Литовка, - деякі експонати впали з верхнього ярусу не перекинувшись. Була розсипана земля з могили чупакабри. Але ємність не була перевернута, і деяка частина землі в ній залишилась. Біорамки поводять себе по іншому.


Відео: tsn.ua








Фото В. Литовки

Джерело: ufodos.org.ua

Переглядів: 995 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]