Головна » 2013 » Серпень » 21 » В Білорусі працівники ферми вбили невідому тварину.
17:54
В Білорусі працівники ферми вбили невідому тварину.

21 липня на пасовищі біля агромістечка Прудники, Мінської області працівники молочно-товарної ферми місцевого сільськогосподарського підприємства вбили невідому тварину, яка нападала на корів і телят. 


Про це повідомили Kraj.by в райвідділі з надзвичайних ситуацій. Рятувальники розповіли, що тварина нападала на корів і телят, кусаючи їх за ноги. 

Вбиту істоту забрав і перевіз на територію ветеринарної станції головний ветеринарний лікар Докшицького району Олесь Соловйов. 

Він розповів нашому порталу: ця тварина - найдрібніша з трьох йому подібних, яких бачили біля Прудніков. Ще двоє втекли. 

Олесь Соловйов не береться назвати вид тварини. Каже, що і мисливці сперечаються: хто б це міг бути. 


Мисливствознавець Докшицької районної організаційної структури Білоруського товариства мисливців і рибалок Денис Павлович припустив, що це мутант якогось виду. «Я бачив труп цієї тварини на території ветстанції. Важко сказати, хто б це міг бути. Думаю, мутант якогось виду. Як на мен, так на гієну схоже. Щось у ньому від лисиці, щось від єнота, щось від собаки ». 

Головний ветеринарний лікар Докшицького району Олесь Соловйов не бачить сенсації в цьому випадку і збирається просто спалити труп тварини. 

Автор: Сергій Зенько
Фото:  Інспектор ІДПН 
Докшицького РОНС Д. Полочанін
Джерело: kraj.by
Переглядів: 1311 | Додав: Адміністратор | Теги: Фото, Білорусь, чупакабра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]