Головна » 2012 » Травень » 24 » Результати розтину жертв чупакабри.
17:09
Результати розтину жертв чупакабри.
Третього травня 1996 року в мексиканському сільці Пуебла на овечу ферму напала чупакабра. Одна вівця вижила, але її стан виявився настільки жалюгідним, що хазяїн ферми вирішив зарізати її, щоб позбавити від подальших мучень. Доктор Соледад де ла Пенья зробила розкриття і документально підтвердила відсутність ознак трупного задубіння й зроблене знекровлення, навіть внутрішніх органів. Це розкриття було знято на плівку місцевою телекомпанією.

Доктор Пенья також відзначила відсутність слідів розкладання, класичного здуття живота і виходу внутрішніх газів із трупа (незважаючи на жару в 32 градуса) і констатувала два величезних, симетрично розташованих на шкірі тварини на висоті грудної клітини отвори, кожне по 7 сантиметрів діаметром.

Анатом заявила перед телекамерами, що, на її думку, так називані чупакабрас – розумні істоти, зовсім невідомі науці. Одночасно вона звернулася до всіх своїх колег, яким коли-небудь, випадало або випаде займатися дослідженням останків жертв чупакабри: «Будь ласка, залишіть свої упередження і не судіть ні про що, перш ніж не одержите можливість вивчити всі обставини справи».

Всі вищеописані події відбулися до кінця 1996 року. А потім усе стихло… На два роки.Повернення чупакабри.

Протягом більше двох років, з кінця 1996 по 1998 рік, засоби масової інформації не повідомляли про нові напади цієї таємничої істоти, що раніше знищувало домашню худобу, в основному птахів, кроликів і овець.

Отже, вагомі свідчення тих, хто затверджував, що зустрічався із цими дивними створеннями, начебто б зникли. І більше не попадалося мертвих овець, щоб підтвердити офіційну версію про те, що вся відповідальність за їхню смерть лежить на скажених собаках і вовках-убивцях.

Репортери і дослідники, які за родом своєї діяльності зіштовхувалися із цим феноменом, тепер виявилися перед цілим рядом питань, що задають їм простими громадянами: «Що трапилося із чупакаброю?», «Чому більше немає публікацій про вбитих овець?», « чи не були всі сенсаційні відкриття преси простою вигадкою?» Всі ці питання складні, тому що загадка залишалася, хоча й не виникала знову: настільки ж таємничим образом, як вони з’явилися, чупакабри пішли з мексиканської сцени.

Але от у липні 1998 року феномен чупакабри заявив про себе знову і досить несподіваним образом. Знову стали знаходити вбитих овець, і обставини їхньої загибелі були дуже схожі на мотиви нападів 1996 року.

Під час випадків нападу чупакабри в Україні досліджувані тіла жертв також були знекровлені. У деяких - кролів були відгризені кінцівки чи голови. Звір не їсть свою здобич, а чомусь покидає її. Іноді очевидці стверджують, що кролі були вбиті та вкладені рядками. 

Отже, можна припустити, що чупакабра харчується лише кров'ю своєї здобичі. 

Матеріал взято з http://www.esc.lviv.ua

Переглядів: 968 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]