Головна » 2012 » Серпень » 4 » Жителі республіки Мордовії знову згадують про чупакабру!
21:46
Жителі республіки Мордовії знову згадують про чупакабру!
Масова загибель птиці в с. Лямбир в Мордовії, в Росії, знову змусила запідозрити присутність загадкового хижака - чупакабри. За одну ніч тут було задушено біля ста гусей та курей. Деяким мешканцям села вдавалось навіть бачити істоту.
 
Ніна Кудашкіна розповіла, що зібравшись ранком погодувати птицю (в господарстві жінки було біля 80 голів), знайшла передушеною майже все поголів'я. На "місці злочину" не було слідів крові і їсти здобич хижаки не стали. 

Цієї ж ночі хижаки напали на ще на трьох жителів села. Шамілю Дункіну вдалось злякати невідому істоту, він пояснив, що вона не більше кота, з темною спиною. Сліди, які вона залишає не схожі на жоден слід домашніх чи диких хижаків, знайомих місцевим жителям. Крім того, методи полювання нетипові - жертв мисливець не їсть, туші залишаються знекровлені.  

Аналогічні випадки в цьому регіоні сталися в травні минулого року, на село Кемль, Ілчаковського району. Однак, об’єктами полювання стали кролики. Але, характер дій невідомих тварин однаковий. 

Жителі Лямбиря, на подвір’я яких не було нападу застосовують заходи застереження і ставлять капкани. Вони зізналися, що бояться не тільки за худобу, але й за те, що об'єктами полювання чупакабри стануть люди. 
Переглядів: 708 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]