Головна » 2013 » Жовтень » 20

Верховинські ґазди перелякалися не на жарт: у селі Верхній Бистрий Міжгірського району в кошарі господар зранку виявив п’ять мертвих тварин. Загиблі вівці і барани були цілими, але зі слідами укусів біля голови і до крапельки висмоктаною кров’ю. На землі теж ущент була вилизана червона кровиця. 

 
Навіть викликаний на місце події досвідчений ветеринарний лікар не міг збагнути, що за істота лише з двома іклами могла серед ночі так жорстоко розправитися з худобиною. Є версія, що розбійницький кат — це загадкова чупакабра. Нічний сторож — собака — під час нападу звіра жодного разу не подав голос, а спущений з ланцюга, тривалий час не хотів виходити з конури. Напевне, зі страшного переляку.
 
Про дивну істоту — чотирилапого вампіра, який висмокту ... Читати далі »
Переглядів: 1432 | Додано: Адміністратор | Дата: 20.10.2013 | Коментарі (1)

На території Свалявського району на трасі Київ-Чоп чоловік збив невідому тварину. Не впізнавши її він вирішив, що це скандально відома чупакабра. ранку в п’ятницю телефонний дзвінок сколихнув усю студію: «Знайдено мертву Чупакабру, веземо до вас!» Від вигляду тваринки холонула кров: хижі ікла, короткі потужні лапи, коротка, але щільна шерсть, довгий круглий хвіст. І надто мала відносно тіла голова.

Розглядали знахідку ми на вулиці, і в кожного другого перехожого виникало питання: «Це Чупакабра?». Навіть пан Іван звернув увагу на тварину саме тому, що сподівався на сенсацію, а саме, що в його руках опинилась горезвісна Чупакабра. Йдемо до ветеринара, що ... Читати далі »
Переглядів: 1616 | Додано: Адміністратор | Дата: 20.10.2013 | Коментарі (0)