Головна » 2017 » Липень » 10 » Хижак подушив в Іваничах кролів і качок.
19:02
Хижак подушив в Іваничах кролів і качок.

У ніч з 29 на 30 червня в особистому господарстві Ганни Ільчук, що живе по вулиці Тарасова в селищі Іваничі, Волинської області, невідомий хижак подушив кролів і качок. 

Господиня спантеличена і занепокоєна. Нічого підозрілого ні вона, ані сусіди не чули. Сусідський пес, який реагує на сторонніх, мовчав. Кажуть, собаки ховаються і не подають голосу на чупакабру.

На місце прибули селищний голова Федір Войтюк, начальник Держпродспоживслужби в районі Людмила Просапчук та начальник районної Державної лікарні ветеринарної медицини Григорій Приступа. Вони оглянули територію.

Ганна Степанівна показує сліди від пазурів і зубів на кролячих клітках, відірвані дошки, мішки, в які зібрали мертвих кролів і качок.

– Думаю, що він почав з кролячих кліток. Задушені 11 великих кролів і 6 маленьких. А клітку, на яку був спертий велосипед, не зачепив. І тоді пішов до кліток, де були качки. Звідки проліз той звір, ніде нічого не видно. Скрізь загороджено сіткою, – розповідає жінка.

Оглядаючи клітки, за ними все таки знайшли рештки від качки. Отже, звір не лише подушив, а й наївся. Побачити сліди складно, скрізь трава. Все ж за качиними клітками, де були рештки качки і пір’я з неї, на городі натрапили на сліди невідомого звіра. Вони невеликі – один схожий на собачий, другий поряд з ним – дивний, як відбитки двох пальців.

Від спеціалістів господиня отримала консультацію провести дезінфекцію приміщень і закопати задушених кролів та качок.

Джерело статті: http://bug.org.ua

Переглядів: 3587 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]