Головна » 2015 » Грудень » 4 » На Харківщині лютує чупакабра
15:36
На Харківщині лютує чупакабра

Днями невідома істота винищила поголів'я кролів у приватному дворі містечка Дергачі. Більшість убитих тварин вона їсти не стала. Хазяї впевнені - за звірячими вбивствами стоїть міфічний кровопивця.

Про це розповіла господиня Світлана Демчук. За словами жінки, коли вранці вона вийшла з дому, то побачила розкидані по двору 28 тушок, решта 32 кролика зникли безслідно.

Господиня також зазначила, що тільки двоє були роздерті та з'їдені, всі інші – задавлені без ран. При цьому клітки були закриті на шпінгалети, щоб дістатися до здобичі, хижак розірвав металеві сітки. Інші домашні тварини – собака і коти – цілі та неушкоджені.

Демчук звернулася до поліції, і правоохоронець, який прибув на місце, запевнив, що це не людських рук справа. Один з мисливців припустив, що подібне могла скоїти лисиця з дитинчатами, але господиня не вірить, що ця тварина володіє такою силою. Сліди, які залишив звір, місцевим жителям невідомі. Нещодавно подібний випадок стався у сусідів.

Як розповів завкафедри зоології та екології тварин Віктор Токарський, в цих краях на домашніх тварин подібним чином може нападати рись і гібрид вовка та собаки. Перша тварина в природі зазвичай харчується зайцями, а друге має потужні щелепи і не боїться людей

Переглядів: 6622 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]