Головна » 2014 » Червень » 13 » У Киргизстані організували полювання на чупакабру
21:37
У Киргизстані організували полювання на чупакабру

У Киргизстані зайнялися пошуками невідомої тварини, що вбивала домашню худобу. З чуток, що поширюються серед місцевого населення, мова йде про "чупакабру".

Пошуки істоти ведуться на території Кочкорського району Наринської області (у центральній частині республіки). У них, як розповів директор держветінспекції Самір Осмоналієв, задіяно представників МНС, міліції, мисливської інспекціі і ветеринарів.

"Поки у нас є дані про 26 голів худоби та 13 курей, яких було вбито цією істотою. Ми вживаємо відповідних заходів. Наприклад, в Кочкорському районі проходять рейди. Якщо чупакабру буде відстрілено, то її останки і останки убитих нею тварин ми дослідимо", - заявив чиновник, звітуючи перед депутатами парламенту.

Депутат Дастанбек Джумабеков зазначив, що місцеве населення стурбоване. Парламентарій додав, що місцеві жителі вже бояться виходити на вулицю. Уповноважений представник в Наринській області Аманбай Кайіпов, в свою чергу, попросив не піднімати паніку.

Раніше в області, за інформацією Turmush.kg, було створено штаб для вивчення інформації про невідому істоту.

Місцеві жителі розповіли, що "чупакабра" живе на території кладовища. Як повідомив уповноважений представник, для перевірки цієї інформації залучено мисливців. Вони, з його слів, "спільно з місцевою міліцією мають намір на кладовищі за допомогою димових шашок спробувати виманити цю істоту, якщо вона існує, і знищити".

За вбивство чупакабри, як повідомляє 24.kg, було оголошено винагороду в п'ять тисяч сомів (приблизно 100 доларів). У міліції при цьому висловили думку, що панічні настрої серед місцевого населення могли викликати бродячі собаки. Кількох собак на тлі чуток в чупакабру вже було застрелено.

Джерело: ukranews.com/

Переглядів: 2007 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]