Головна » 2013 » Листопад » 17 » Жителі Запоріжжя жаліються на набіги чупакабри
22:01
Жителі Запоріжжя жаліються на набіги чупакабри
 У Запоріжжі невідомі тварини протягом двох тижнів тероризують жителів приватного сектору. Після їх візитів там вже загинули півтора десятка птахів. Люди нажахані й готові до самооборони від невідомих істот, йдеться в сюжеті ТСН. Місцевий житель Анатолій Четвергов розповів, що побачив уночі дивну істоту, яка не дає чоловікові спокою і до сьогодні. "Я бачив, як лягава така. Лапи довгі, а попереду я не розглянув", - говорить чоловік. Сусіди розповіли, що почули галас уночі. Дикий скрегіт та виття, а потім знайшли десяток задушених курей та качок. Господарі присягаються, що бачили одразу трьох хижаків, схожих на вівчарок, але упевнені, що то були не собаки. З птахів висмоктали кров, та м'яса не чіпали.

"Коли я відкрила курник, у мене був шок. Через те, що я побачила картину перебитих курей та гусей", - зазначає місцева жителька Любов Павлова.
Якщо раніше про появу чупакабри говорили селяни, то тепер про неї згадали і в місті. Люди переконані, що тварини, які вбили курей, науці не відомі. Тож, хто це і, коли чекати їх появи знову, не мають навіть гадки.

"Син пройшов, подивився сліди і каже - там не одна живність. Не може бути, що собаки. Конструкція лап у них не така, як у собак", - повідомила Любов Павлова.
Чупакабри навідувались у цей район Запоріжжя вже двічі за два тижні. Після їхнього нашестя загинули півтора десятка курей, гусок та качок. Ще кілька птиць поранено. Але чи можна вживати їхнє м'ясо, не знають – бояться інфекції.


Тим часом ветеринари наголошують, що чупакабри не існує. Зазвичай фантастичні якості люди приписують куницям, лисицям, чи єнотам, вигляд яких спотворила хвороба. Ці тварини здатні висмоктувати кров з птахів, залишаючи лише кілька слідів від ікол.

"Це може бути лисиця, або єнот, вражений підшкірним або внутрішньошкірним кліщем, які досить довго хворіють, місяць-два-три, а то і все життя", - повідомила ветеринар Тетяна Артеменко.

У чупакабру не вірять і правоохоронці, які приїхали за викликом про напад на домашню птицю. Однак за заявою таки доведеться відкривати кримінальне провадження. Тим часом люди на вулиці, захищати свої курники збираються цілодобовим чергуванням.

Джерело: tsn.ua

Переглядів: 2083 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]