Головна » 2011 » Вересень » 30
На Кіровоградщині поселилася чупакабра з приплодом. Звірятка дуже милі, заявляють очевидці, але неприємно тхнуть.

Чупакабра просувається на схід країни. Кіровоградські селяни присягають, що бачили дивну руду істоту і не саму - з приплодом - із п'ятьма дитинчатами. Домашні птахи кудись зникають, люди бояться увечері виходити на двір.
Кіровоградська чупакабра дуже симпатична: має руде хутро, невеличкі вушка. Самка граційно стрибає на задніх лапах. Малюки не такі прудкі, але дуже милі. Єдиний мінус - від цих істот неприємний запах.

Чупакабру з дитинчатами бачили декілька селян. Саме тоді, кажуть місцеві, на обійстях почала масово пропадати птиця.

Розповіді односельців про руде кенгуру з мордою лисиці наполохали і сільську владу. Голова зателефонував у райраду. Там лише посміялись і порадили збирати докази.

Селяни озброїлися фотоапаратами. Нині бідкаються, уже два тижні чупака ... Читати далі »
Переглядів: 701 | Додано: Адміністратор | Дата: 30.09.2011 | Коментарі (0)

Дослідження показали, що всі чупакабри України - це єнотовидні собаки.
Про це під час прес-конференції розповів доцент кафедри зоології і екології, кандидат біологічних наук Олександр Пономаренко. 

"В кінці вересня до нас приїхав житель села Хащеве Новомосковського району (Дніпропетровська обл.) і сказав що у нього є чупакабра. Ми зацікавилися і попросили показати нам її. Він показав. На жаль, на той момент у нас не було необхідного хірургічного інструментарію і ми зробили одну фотографію. За два тижні він привіз її до нас і ми зробили зовнішній огляд і розтин в паховій області, це необхідно для встановлення видової приналежності тварини. Це виявився самець єнотовидного собаки, у якого практично повністю був відсутній хутряний покрив, зростом 65 см вагою 6 кг і хвостом 20 см”, - сказав учений. 

За його словами, через причини екологічних особливостей області і супутніх хвороб собака набув такого дивного зовнішнього вигляду. Подібні випадки були зафіксов ... Читати далі »
Переглядів: 838 | Додано: Адміністратор | Дата: 30.09.2011 | Коментарі (0)