Головна » 2012 » Лютий » 28
У Вінницькій області селяни стверджують, що їхніх кролів роздерла чупакабра. Не виключено, що вона навіть вміє плавати, бо можливо, дісталася до будинку селян серед висоток по річці Тяжилівці, яка тече всього за кілька метрів від клітки, де ночували кролі. Істота не без інтелекту дошку від клітки разом із цвяхами відірвала, а потім акуратно порозпорювала тушки. Навіть за кольорами мертвих кролів посортувала. За словами господині, кролики мали рани на шиях, найімовірніше, кров була випита. Вона не сумнівається, що на подвір'ї побувала чупакабра. У свою чергу чиновник ветмедицини іронізує: таких істот відомство не фіксувало, відколи з’явились повідомлення про міфічну потвору. За останній рік місцева преса тричі описувала напади на домашніх тварин, однак до ветеринарів ніхто з господарів не звертався. Самим шукати сліди мутанта – собі не вірити, каже фахівець. "Якщо це воно дійсно існує така жива істота, вона ж має за щось жити, щось їсти. Я не думаю, що кров від декількох кролів може вис ... Читати далі »
Переглядів: 638 | Додано: Адміністратор | Дата: 28.02.2012 | Коментарі (0)

В січні минулого року на Тернопільщині з’явилися перші свідки чупакабри. Невідома істота вбивало кролів та висасувало їх кров. Зараз, коли люди сховали свою худобу до зачинених приміщень, тварину бачать здалеку. Вона часто з’являється на на полях та городах.

 

"Як раз вчора хлопці із села її бачили біля дороги. За їх описом точно те, що бачила і я - метр заввишки, руда, хутра мало. На голові довгі гострі вуха, й задні лапи коротше передніх, як у кенгуру", - розповіла мешканка села Оленівки Оксана Бородай. 

Жінка говорить, що бачила невідому тварину в середині січня. Почувши якийсь шум надворі, вибігла подивитись. 


Чупакабра сиділа в великій клітці, де тримали кроликів. Злякавшись, жінка забігла в хату, а коли повернулась х чоловіком, то тварини вже не ... Читати далі »
Переглядів: 1275 | Додано: Адміністратор | Дата: 28.02.2012 | Коментарі (0)