Головна » 2012 » Лютий » 28 » Чупакабра на Тернопільщині
16:18
Чупакабра на Тернопільщині
В січні минулого року на Тернопільщині з’явилися перші свідки чупакабри. Невідома істота вбивало кролів та висасувало їх кров. Зараз, коли люди сховали свою худобу до зачинених приміщень, тварину бачать здалеку. Вона часто з’являється на на полях та городах.

 

"Як раз вчора хлопці із села її бачили біля дороги. За їх описом точно те, що бачила і я - метр заввишки, руда, хутра мало. На голові довгі гострі вуха, й задні лапи коротше передніх, як у кенгуру", - розповіла мешканка села Оленівки Оксана Бородай. 

Жінка говорить, що бачила невідому тварину в середині січня. Почувши якийсь шум надворі, вибігла подивитись. 


Чупакабра сиділа в великій клітці, де тримали кроликів. Злякавшись, жінка забігла в хату, а коли повернулась х чоловіком, то тварини вже не було - залишився лише мертвий кролик.

Дивилися в Інтернеті, там вона з іклами, ще страшніша на вигляд. А та була молоденька - місяця два-три, мабуть. Ще не така страшна", - сказала жінка. 

Жителі села Оленівка не знають, звідки взялась тварина. Але, говорять, що вона ховається в лісосмузі неподалік села. 

"Але, може, й далеко від села живе. Я читала, що тварина в день по 60 км пробігає. Дочка зі школи прийшла, там хтось сказав, що чупакабра із секретних лаболаторій втекла, там експерименти проводили, тварин схрещували", - сказала жінка. 

Перед цим випадком жителі Бобровища, Мукачивського району, Закарпаття розповідали, що невідома тварина передушила сотню кроликів. 

Загадкову тварину, схожу на кенгуру та їсть кукурудзу, бачили жителі кількох сіл в Збаражськом районі, Тернопільської області. Також невідомий хижак вбив 22 кролика в селі Великий Кучуров.

Ще чупакабру бачили під Києвом, в селі Троєщина та в м. Бердичеві, Житомирської області. Там звір нагадав про себе знищуючи курей та кроликів. 

Переклад мій,
Джерело gazeta.ua та 2012god.ru
Переглядів: 1271 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]