Головна » 2012 » Жовтень » 24 » Білоруська міліція розпочала полювання на чупакабру
20:29
Білоруська міліція розпочала полювання на чупакабру

У білоруському селищі Старобіне Солігорського району організовано нічне чергування для того, щоб спіймати невідомого звіра, якого в народі прозвали чупакаброю.

Про це повідомила голова Старобінської сільради Галина Александрова.

За її словами, до нічного чергування залучено місцевих жителів і співробітників міліції.

У свою чергу заступник головного ветеринарного лікаря Солігорського району Микола Воронцов вважає, що домашню худобу вбиває дика тварина, якій потрібна легка здобич. «Скоріш за все, це рись. Минулої зими по слідах на снігу було встановлено, що домашніх тварин вбивала саме рись», — сказав він.

Кілька днів тому, коли було вбито близько десятка курей, ветеринари взяли їх туші для лабораторного аналізу на бактеріологічні захворювання. Микола Воронцов заперечує сказ: «Скажена тварина не стане долати огорожі подвір'їв. До того ж, після зараження вона може прожити лише кілька днів, а в селищі випадки вбивств свійської птиці тривають набагато довше».

Заступник головного ветеринарного лікаря зазначив, що визначити таємничого вбивцю тварин в Старобіні допоможе лише її затримання. Для цього варто залучити мисливців, додав він.

«Чупакабра» знищила фактично всіх курей, кроликів та качок в селищі з населенням 6 тисяч жителів, розташованому в Солігорському районі Мінської області.

Джерело: vgolos.com.ua

Переглядів: 627 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]