Головна » 2012 » Жовтень » 24

У білоруському селищі Старобіне Солігорського району організовано нічне чергування для того, щоб спіймати невідомого звіра, якого в народі прозвали чупакаброю.

Про це повідомила голова Старобінської сільради Галина Александрова.

За її словами, до нічного чергування залучено місцевих жителів і співробітників міліції.

У свою чергу заступник головного ветеринарного лікаря Солігорського району Микола Воронцов вважає, що домашню худобу вбиває дика тварина, якій потрібна легка здобич. «Скоріш за все, це рись. Минулої зими по слідах на снігу було встановлено, що домашніх тварин вбивала саме рись», — сказав він.

Кілька днів тому, коли було вбито близько десятка курей, ветеринари взяли їх туші для лабораторного аналізу на бактеріологічні захворювання. Микола Воронцов заперечує сказ: «Скажена тварин ... Читати далі »

Переглядів: 629 | Додано: Адміністратор | Дата: 24.10.2012 | Коментарі (0)

Народний цілитель Юрій Синюк розповідає про зустріч з чупакаброю.

Юрій Синюк, побачив невідомого звіра, коли їхав із села Уладівка Літинського району Вінниччини на роботу до обласного центру. Каже, то чекалок, якого називають чупакаброю.

— Не доїжджаючи селища Стрижавка, на початку дев'ятої ранку, біля дитячого будинку щось пролетіло поперед машини десь на 2-метровій висоті. Спочатку подумав, що це діти викинули вбитого пса чи лиса, — розказує Юрій. — Але чого летіло не з опущеною, а вверх задертою головою? Зупинився й пішов подивитися.

Коли Синюк розгорнув кущі, тварина стала на задні лапи та витріщилася на нього.

— Ми так простояли кілька хвилин. Він володіє гіпнозом, як вуж, змії чи вовк. Я теж володію, бо народний цілитель, лікую людей енергетикою. А від звіра у мене почало макітритися в голові.

Юрій пам'ятає, що у тварини к ... Читати далі »

Переглядів: 1515 | Додано: Адміністратор | Дата: 24.10.2012 | Коментарі (0)