Головна » 2012 » Серпень » 13 » Чупакабра лизнула чоловiка в обличчя i розбудила його..
09:24
Чупакабра лизнула чоловiка в обличчя i розбудила його..

Загадкову тварину бачили на околицях Хмельницького. Принаймнi так твердять деякi селяни з Масiвцiв, що неподалiк обласного центру. За словами очевидцiв, чупакабра бiгала селом та лякала перехожих. Чоловiк, що побачив тварюку недалеко вiд мiсцевого лiсу, звiдки вона, за його словами, i вийшла, ледве встиг добiгти додому, повідомляє "Газета Поділля".

Цього разу чупакабра "хазяйнувала" в селi недовго. На щастя, жодного збитку господарствам селян не завдала. Нагадаємо, що востаннє чупакабра наробила бiди в Ружичнiй, де хижак розламав кролячi клiтки та розiдрав беззахисних тварин.

Як розповiли нашiй газетi у Масовецькiй сiльськiй радi, новина про чубакабру одразу сколихнула навколишнi населенi пункти, тому мiсцева влада провела власне розслiдування, щоб розставити всi крапки над "i". У результатi "чупакаброю" виявився пес мiсцевого лiсничого! Вiд старостi у собаки повилазила шерсть. Саме цю тварину й побачив мiсцевий житель, який перед зустрiччю з "тварюкою", кажуть у сiльрадi, хильнув оковитої та заснув. "Чупакабра" його й розбудила, лизнувши в обличчя...

До речi, за словами головного мисливствознавця Хмельницького обласного товариства мисливцiв та рибалок Василя Кочупiнди, розповiдi про чупакабру -- це суцiльнi вигадки. А тих тварин, якi нападають на свiйських, колись покинули на своїх дачах та в сiльських хатах самi ж люди.

"Менi неодноразово доводилося виїжджати на впiзнання мертвих тварин, яких називали "чупакабрами", та нiчого спiльного у них iз невiдомим до цього видом фауни не було. Лише одного разу я бачив дiйсно огидну iстоту. Нею виявився коростявий лис. Тварина перехворiла на стригучий лишай, а потiм її лисе, худе тiло та хвiст повнiстю вкрилися коростою", -- каже Василь Володимирович.

Джерело: Експрес online
Переглядів: 1007 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]