Головна » 2012 » Серпень » 13
Джерело: tsn.ua

Жителі села Олександрівка на Сумщині дійшли висновку, що чупакабра висмоктує у домашніх птахів мозок, ідеться в сюжеті ТСН.

Селяни певні, тварина, що до них унадилась - не пес і не лисиця.

Одна з мешканок села Ольга Саєнко запевняє, що зустріла звіра на своєму подвір'ї.

"Бачу, йде отамо, отаке облізле, худе, отакой довжини, отаке точно як моя рука. Оце риже й лисе, а хвостяра ще довший. Морда отака довга іще й бородка, вуха торчком", - описала чудернацького звіра Ольга.

Пенсіонерка не сумнівається, що то була саме чупакабра, адже за весь вік такого страхіття жінка не бачила, тієї істоти навіть собака злякався.

Спершу жінка вирішила, що їй з переляку видалося. Та істота до них уже тричі навідувалась, воду з півгодини пила, тож разом із чоловіком добре її роздивилися, ... Читати далі »

Переглядів: 824 | Додано: Адміністратор | Дата: 13.08.2012 | Коментарі (0)

Загадкову тварину бачили на околицях Хмельницького. Принаймнi так твердять деякi селяни з Масiвцiв, що неподалiк обласного центру. За словами очевидцiв, чупакабра бiгала селом та лякала перехожих. Чоловiк, що побачив тварюку недалеко вiд мiсцевого лiсу, звiдки вона, за його словами, i вийшла, ледве встиг добiгти додому, повідомляє "Газета Поділля".

Цього разу чупакабра "хазяйнувала" в селi недовго. На щастя, жодного збитку господарствам селян не завдала. Нагадаємо, що востаннє чупакабра наробила бiди в Ружичнiй, де хижак розламав кролячi клiтки та розiдрав беззахисних тварин.

Як розповiли нашiй газетi у Масовецькiй сiльськiй радi, новина про чубакабру одразу сколихнула навколишнi населенi пункти, тому мiсцева влада провела власне розслiдування, щоб розстав ... Читати далі »

Переглядів: 1010 | Додано: Адміністратор | Дата: 13.08.2012 | Коментарі (0)