Головна » 2012 » Травень » 2 » Коли ви спіймали чупакабру...
11:15
Коли ви спіймали чупакабру...
Як вичинити, коли до вашої оселі вдерся невідомий та страшний звір? Спробуємо дати відповідь на це питання. 
Найперше що треба робити - мерщій бігти за фотоапаратом, камерою чи хоча б телефоном! (Адже хто не хоче набрати мільйон переглядів на ютубі?)... Отже ви бачите, як чупакабра шматує ваших кролів. Не бійтесь, головне - зняти відео в гарній якості. Намагайтесь не трясти камеру. Ще дуже важливо - не злякати тварину, тоді вона не буде почувати себе впевнено, перегризаючи шию вашій худобі і вам ніхто не повірить. 
Коли знято декілька гарних кадрів (можете поекспериментувати з ракурсом та освітленням) - чупакабру треба піймати. Для цього підійде звичайний мішок з цупкого матеріалу. Непомітно підійдіть з підвітряного боку, аби чупакабра не почула ваш запах. Обережно накиньте мішок на голову, коли вона почне брикатись - тримайте міцно. Проблеми можуть виникнути із хвостом, якщо не влізе в мішок то нехай залишається зовні, хоча із хвостом чупакабрі буде і зручніше, і тепліше. Одразу попереджуємо, чупакабра смердить, тому після того ви запхали її до мішка добре вимийте руки. Ще в неї, як тварини дикої, можуть бути блохи та глисти.
Ви спіймали чупакабру. Вона сидить в мішку. Але тримати її там довго не треба - намагайтесь якнайшвидше знайти для неї клітку. Розміри клітки для чупакабр повинні відповідати розміру самої чупакабри. Занадто мала клітка буде для неї не зручною та тісною, тому вам доведеться частіше її вигулювати. Ґрати клітки мають бути залізними, а замок краще використовувати звичайний, аніж кодовий, бо у звіра є неабиякі здібності до розгадування алгоритмів криптографічного шифрування з відкритим ключем. 
Обережно, щоб не поранити тварину, пересадіть її до клітки. Чупакабра спершу буде виглядати вельми збентежено, тому дайте їй час звикнути. Вона може не брати їжу, але обов'язково в клітці повинна бути вода. 
Щоб звір звик до вас - стиха розмовляйте, поспівайте їй пісеньок. Для встановлення кращого контакту - час від часу давайте їй їжу з рук. 
Десь через тиждень чупакабру можна вивести з клітки. Надіньте на неї нашийник та пристебніть міцний повідець. Коли клітка стоїть у вас у кімнаті - доцільно буде сховати речі, що можуть легко розбитись, бо чупакабра може скочити на меблі та пошкодити їх. Взагалі тримати клітку краще у дворі чи на балконі. 
Годувати чупакабру слід м'ясом, тричі на день невеликими порціями. Чупакабренятам також необхідне козяче молоко (від коров'ячого у них можливий розлад шлунка). 
Вигулювати тварину можна по два рази на день. Спочатку уникайте людних місць, автомобільних доріг, залізниць. Чупакабра може злякатись. Згодом привчайте її до людей, транспорту, інших тварин.

Отже, якщо вам вдалось приручити чупакабру, то далі ми розповімо вам про те, як навчити її простим командам, ознайомимо із етологією та фізіологією цієї незвичної тварини. 
Переглядів: 920 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 1
+1  
1 Максим   (28.11.2012 19:35) [Материал]
Знаете, то что вы тут написали это очень занимательный бред)) Продолжайте в том же духе и вашь сайт будет еще популярнее!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]