Головна » 2012 » Серпень » 13 » Бородата чупакабра на Сумщині (Відео)
09:35
Бородата чупакабра на Сумщині (Відео)
Джерело: tsn.ua

Жителі села Олександрівка на Сумщині дійшли висновку, що чупакабра висмоктує у домашніх птахів мозок, ідеться в сюжеті ТСН.

Селяни певні, тварина, що до них унадилась - не пес і не лисиця.

Одна з мешканок села Ольга Саєнко запевняє, що зустріла звіра на своєму подвір'ї.

"Бачу, йде отамо, отаке облізле, худе, отакой довжини, отаке точно як моя рука. Оце риже й лисе, а хвостяра ще довший. Морда отака довга іще й бородка, вуха торчком", - описала чудернацького звіра Ольга.

Пенсіонерка не сумнівається, що то була саме чупакабра, адже за весь вік такого страхіття жінка не бачила, тієї істоти навіть собака злякався.

Спершу жінка вирішила, що їй з переляку видалося. Та істота до них уже тричі навідувалась, воду з півгодини пила, тож разом із чоловіком добре її роздивилися, потім - вилами налякали.

"В неї ноги - отак вона ходить як кріль... у неї ноги задні довші, ніж передні... Так на оцих воно стрибає чи метр чи може два уперед", - запевняє жінка.

Таку ж саму за описами тварину бачили у трьох садибах край села. У сусідів Тетяни Литвинової тварина чотири курки задушила. На місці злочину люди застали й саму чупакабру.

"Сидить на сіновалі і дивиться на мене, він скоріше вила і давай бігти за нею гнатися, кирпичини кидать, а вона по городах і побігла", - розповіла Тетяна.



Переглядів: 820 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]