Головна » Архів матеріалів

Невідома істота, що наганяє жаху на людей, вже лишає криваві сліди під   Києвом. Жителі села Медвин Богуславського району заявили журналістам

Містичний звір з'їв лише дику козу в лісі та ще не дійшов до села. Однак люди вже наполохані, бо пам'ятають, як чотири роки тому чупакабра тримала в моторошному полоні все село.

Лісник Іван Даценко минулого тижня надибав здохлу дику козу. Найбільш м'ясиста задня частина залишилася цілою, а от з голови висмоктано мозок.

"Голова туди лежала – об'їдена. Шерсті немає, шия обгризена. Якщо і звір якийсь, вони починають іззаду, із середини, нутрощі виїдати", - пояснив лісник.

А кілька днів потому він побачив і тварину, яка роздерла к ... Читати далі »

Переглядів: 892 | Додано: Адміністратор | Дата: 17.05.2012 | Коментарі (0)

"...Оранжева, шерсті майже нема, тіло без чітких форм, морда тупа. Ходить на задніх лапах, на зріст - понад метр, слід великий, пазурі довгі. Задні ноги вищі за передні, очі - червоні. Висмоктує у кролів кров і складає вбитих рівними рядами" - так описують очевидці невідомого звіра, який ще донедавна лютував на Тернопіллі, а нині наганяє жах на селян Львівшини.

    З цього можна було б посміятися. Та нині навіть скептики мовчать: факти річ уперта - звір існує й убиває не лише кролів, а й інших тварин. Селяни почали створювати загони самооборони. Влада? А що влада? Мовчить, як завжди. Небезпека для людей? А може, пронесе?

    ... Оксана Максимів з хутірця Косичі, на обійсті якої лише кілька днів тому хазяйнував невідомий звір, каже, що й досі у неї – мороз по шкірі. «Воно» знову було в нас. Вранці – під кліткою вісім задушених кролів, поскладаних у ряд. Індики валялися на подвір'ї з віді-рваними головами, гусеня пошматоване, квочка зникла без ... Читати далі »
Переглядів: 2277 | Додано: Адміністратор | Дата: 13.05.2012 | Коментарі (0)

Переглядів: 628 | Додано: Адміністратор | Дата: 12.05.2012 | Коментарі (0)

В селі Струмівка Луцького району справжній переполох: невідома тварина краде кролів та курей.

Про це пише газета Волинь-нова. Про це редакцію видання повідомили телефонним дзвінком. Журналісти, які прибули до Петра Гримайла, місцевого жителя, виявили, що телефонував не він. Іменем чоловіка представився якийсь невідомий. Між тим, Петро підтвердив, що цієї зими та весни на кролів та курей в селі дійсно нападає якась тварина.

«У нас кролі не пропали, бо в хліві, але в багатьох сусідів повитягало. Причому не з'їло їх, тільки задавило і випило кров, — розповів Петро Гримайло. — Всі тушки були на місці. Дехто навіть капкани ставив, але ніякий звір у них не потрапив. А в одного з односельчан звір перестрибнув двометрову огорожу з сітки і зверху навіть залишилися жмутики рудої вовни. Якщо порахувати, то за зиму в людей пропало близько ста кролів».

Місцеві жителі все приписують загадковій чупакабрі. Якщо вірити місцевим жителям, на невідомого звіра навіт ... Читати далі »
Переглядів: 798 | Додано: Адміністратор | Дата: 12.05.2012 | Коментарі (0)

Як вичинити, коли до вашої оселі вдерся невідомий та страшний звір? Спробуємо дати відповідь на це питання. 
Найперше що треба робити - мерщій бігти за фотоапаратом, камерою чи хоча б телефоном! (Адже хто не хоче набрати мільйон переглядів на ютубі?)... Отже ви бачите, як чупакабра шматує ваших кролів. Не бійтесь, головне - зняти відео в гарній якості. Намагайтесь не трясти камеру. Ще дуже важливо - не злякати тварину, тоді вона не буде почувати себе впевнено, перегризаючи шию вашій худобі і вам ніхто не повірить. 
Коли знято декілька гарних кадрів (можете поекспериментувати з ракурсом та освітленням) - чупакабру треба піймати. Для цього підійде звичайний мішок з цупкого матеріалу. Непомітно підійдіть з підвітряного боку, аби чупакабра не почула ваш запах. Обережно накиньте мішок на голову, коли вона почне брикатись - тримайте міцно. Проблеми можуть виникнути із хвостом, якщо не влізе в мішок то нехай зали ... Читати далі »
Переглядів: 915 | Додано: Адміністратор | Дата: 02.05.2012 | Коментарі (1)

В березні цього року в Козятині та Залізничному, Вінницької області, почали відбуватися вельми дивні події. На подвір'ях мешканців невідомими істотами було було знищено кілька десятків кролів. Очевидці стверджують, що дивних тварин з темних хутром було декілька. Що чи хто то було, ніхто й гадки не має.
 
Спочатку чупакабри навідались до Залізничного, де посеред ночі розтрощили клітки та роздерли кролів. Зранку 3-го березня Марія Бубновська вийшла на ґанок та побачила поруч із клітками мертвих кроликів. 

– Я поглянула, там 5 кроликів лежить, там 4, там 2, – згадує хазяйка. – Ще лежав сніг, а на ньому були сліди крові. У одного кишки були зовні! Коли я почала збирати в мішки всіх роздертих кролів, то помітила що за вухами у деяких була крапка крові. Може, істота її звідти висасувало? Я зателефонувала в ветлікарню, спитала, чи можна їсти це м'ясо, мені відповіли – ні в якому разі! Люди з нашого села ба ... Читати далі »
Переглядів: 1144 | Додано: Адміністратор | Дата: 24.04.2012 | Коментарі (0)




Переглядів: 743 | Додано: Адміністратор | Дата: 14.04.2012 | Коментарі (0)

Цієї ночі чупакабра напала на обійстя пана Юрія з вулиці Лісової. Встигла вбити 3 великих кролів та 8 маленьких. Сполошив невідому істоту собака господаря.

"Десь опівночі я почув, що собака сильно гавкає, - розповів пан Юрій. – Виглянув з будинку і побачив, як із двору через високий паркан щось дуже швидко перестрибнуло. Я побіг за ним, але істота зникла за сусіднім городом. Посеред двору були гарно складені мертві кролі. Їх істота витягла із двометрової клітки, вбила і, очевидно, зібралася їсти. Дверцята на кролятнику були сильно погризені, подряпані. На них лишилися пасма білої шерсті".

Минулого тижня в суботу чупакабра напала на обійстя Герича та Секунди з цієї ж вулиці.

"У суботу опівночі я ще виходив на подвір'я і все було спокійно, - розповів житель вулиці Лісової Степан Секунда. – Вранці о п'ятій курник вже був розтрощений. Дванадцять курей лежали у крові. Було видно, що істота їх тільки вбила і чомусь покинула".

За словами Степана Секунди, невідома і ... Читати далі »
Переглядів: 754 | Додано: Адміністратор | Дата: 30.03.2012 | Коментарі (0)

У Вінницькій області селяни стверджують, що їхніх кролів роздерла чупакабра. Не виключено, що вона навіть вміє плавати, бо можливо, дісталася до будинку селян серед висоток по річці Тяжилівці, яка тече всього за кілька метрів від клітки, де ночували кролі. Істота не без інтелекту дошку від клітки разом із цвяхами відірвала, а потім акуратно порозпорювала тушки. Навіть за кольорами мертвих кролів посортувала. За словами господині, кролики мали рани на шиях, найімовірніше, кров була випита. Вона не сумнівається, що на подвір'ї побувала чупакабра. У свою чергу чиновник ветмедицини іронізує: таких істот відомство не фіксувало, відколи з’явились повідомлення про міфічну потвору. За останній рік місцева преса тричі описувала напади на домашніх тварин, однак до ветеринарів ніхто з господарів не звертався. Самим шукати сліди мутанта – собі не вірити, каже фахівець. "Якщо це воно дійсно існує така жива істота, вона ж має за щось жити, щось їсти. Я не думаю, що кров від декількох кролів може вис ... Читати далі »
Переглядів: 633 | Додано: Адміністратор | Дата: 28.02.2012 | Коментарі (0)

В січні минулого року на Тернопільщині з’явилися перші свідки чупакабри. Невідома істота вбивало кролів та висасувало їх кров. Зараз, коли люди сховали свою худобу до зачинених приміщень, тварину бачать здалеку. Вона часто з’являється на на полях та городах.

 

"Як раз вчора хлопці із села її бачили біля дороги. За їх описом точно те, що бачила і я - метр заввишки, руда, хутра мало. На голові довгі гострі вуха, й задні лапи коротше передніх, як у кенгуру", - розповіла мешканка села Оленівки Оксана Бородай. 

Жінка говорить, що бачила невідому тварину в середині січня. Почувши якийсь шум надворі, вибігла подивитись. 


Чупакабра сиділа в великій клітці, де тримали кроликів. Злякавшись, жінка забігла в хату, а коли повернулась х чоловіком, то тварини вже не ... Читати далі »
Переглядів: 1269 | Додано: Адміністратор | Дата: 28.02.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »