Головна » Архів матеріалів
На Полтавщині в селі Бондарі місцеві жителі знайшли шість трупів чупакабр - хижаки з тулубом кенгуру мали великі ікла. 

"Днями ми з сином пішли до лісу по гриби. Саме проходили повз покинутий будинок, де жила раніше наша бабуся, і син вирішив зайти туди. Виліз на горище і побачив там шість муміфікованих останків невідомих тварин - одне велике і п'ять маленьких. Виходить, що вони жили поруч з нами! - розповіла мешканка Бондарів Людмила Фанаськова. - У цих тварин передні лапи короткі, а задні - довгі, гострі зуби загнуті півколом, а морди - як у собак породи лайка. До того ж, у великої тварини дуже довгий хвіст". 

Людмила одразу звернулася по допомогу до куми: "Попросила її з'ясувати в інтернеті, що це за чупакабра. Пізніше мій брат-мисливець сказав, що це точно не лисиця, тому що ікла у лис прямі, а у цієї ... Читати далі »

Переглядів: 1000 | Додано: Адміністратор | Дата: 07.09.2012 | Коментарі (0)

 На Запоріжжі вже другий тиждень поспіль тривають суперечки щодо чупакабри, яку мисливці підстрелили на покинутій фермі в одному з райцентрів міста. Дивна тварина не схожа ні на вовка, ні на лисицю, ні на куницю, і взагалі ні на якого хижака, відомого в тих краях, пише "Комсомольская правда в Украине". Однак, запорізькі зоологи висунули припущення, що це кавказький шакал, що мігрував з Півдня. Вчені також розглядають версії, що це ще може були єнотовидний собака або ж гібрид-мутант. Ідентифікувати тварину було дуже складно ще й тому, що її тушку зоологи в очі не бачили. Мисливці, які застрелили чупакабру, виклали в інтернеті її фото, а звіра відвезли в невідомому напрямку. "Як правило, за міфічну чупакабру люди сприймали бродячих собак, рідше лисиць і борсуків. Причина незвичайного зовнішнього виду тварини ... Читати далі »
Переглядів: 719 | Додано: Адміністратор | Дата: 02.09.2012 | Коментарі (0)

За словами очевидців, убитий звір з короткою шерстю брудно-сірого кольору і справді незвичайний. З вигляду він нагадує схудле дитинча кенгуру - з довгим хвостом, сильними задніми лапами і коротенькими передніми. Здивований своєю здобиччю мисливець припускає, що це і є знаменита чупакабра. Важить близько 5 кг, в довжину 55 см.

Місцеві ветеринари тварині здивувалися не менше, ніж мисливці.

"У наших краях бігають зайці, лисиці, вовки, навіть козулі є. А те, що нам принесли, абсолютно ні на що не схоже. Точно ясно, що це хижак, який веде нічний спосіб життя. У нього гострі ікла, за допомогою яких він може нападати на диких пернатих і, можливо, на кролів. Мисливці кажуть, що бачили ще дорослу тварину, більш велику. А коли почали в неї стріляти, тварина встала на задні лапи", - розповів лікар-ветеринар з Михайлівки Юрій Ільчен ... Читати далі »

Переглядів: 965 | Додано: Адміністратор | Дата: 24.08.2012 | Коментарі (0)

В шкільному музеї "Аномальна планета" (м. Ромни, Сумської області) створено експозицію на криптозоологічну тематику, присвячену вивченню феномена чупакабри. Експозиція включає в себе літературу на криптозоологічну тематику, фотографії, публікації місцевих ЗМИ та звіти експедицій. 

Ініціатор створення такого музею - Володимир Вікторович Литовка, вчитель біології і самоствердженний дослідник всього непізнанного. В школі нерідко проводить з дітьми відповідні семінари, конференції, конкурси. Керує школою експедиційної підготовки юних дослідників аномальних явищ, спонукає дітей до вивчення всього непізнанного та незвіданного. 


- Матеріалу про загадкову чупакабру у нас зібралось багато, - говорить Володимир Вікторович, - власне тому народилась ідея, щодо створення криптозооло ... Читати далі »
Переглядів: 1271 | Додано: Адміністратор | Дата: 19.08.2012 | Коментарі (0)

Джерело: tsn.ua

Жителі села Олександрівка на Сумщині дійшли висновку, що чупакабра висмоктує у домашніх птахів мозок, ідеться в сюжеті ТСН.

Селяни певні, тварина, що до них унадилась - не пес і не лисиця.

Одна з мешканок села Ольга Саєнко запевняє, що зустріла звіра на своєму подвір'ї.

"Бачу, йде отамо, отаке облізле, худе, отакой довжини, отаке точно як моя рука. Оце риже й лисе, а хвостяра ще довший. Морда отака довга іще й бородка, вуха торчком", - описала чудернацького звіра Ольга.

Пенсіонерка не сумнівається, що то була саме чупакабра, адже за весь вік такого страхіття жінка не бачила, тієї істоти навіть собака злякався.

Спершу жінка вирішила, що їй з переляку видалося. Та істота до них уже тричі навідувалась, воду з півгодини пила, тож разом із чоловіком добре її роздивилися, ... Читати далі »

Переглядів: 817 | Додано: Адміністратор | Дата: 13.08.2012 | Коментарі (0)

Загадкову тварину бачили на околицях Хмельницького. Принаймнi так твердять деякi селяни з Масiвцiв, що неподалiк обласного центру. За словами очевидцiв, чупакабра бiгала селом та лякала перехожих. Чоловiк, що побачив тварюку недалеко вiд мiсцевого лiсу, звiдки вона, за його словами, i вийшла, ледве встиг добiгти додому, повідомляє "Газета Поділля".

Цього разу чупакабра "хазяйнувала" в селi недовго. На щастя, жодного збитку господарствам селян не завдала. Нагадаємо, що востаннє чупакабра наробила бiди в Ружичнiй, де хижак розламав кролячi клiтки та розiдрав беззахисних тварин.

Як розповiли нашiй газетi у Масовецькiй сiльськiй радi, новина про чубакабру одразу сколихнула навколишнi населенi пункти, тому мiсцева влада провела власне розслiдування, щоб розстав ... Читати далі »

Переглядів: 1004 | Додано: Адміністратор | Дата: 13.08.2012 | Коментарі (0)

Масова загибель птиці в с. Лямбир в Мордовії, в Росії, знову змусила запідозрити присутність загадкового хижака - чупакабри. За одну ніч тут було задушено біля ста гусей та курей. Деяким мешканцям села вдавалось навіть бачити істоту.
 
Ніна Кудашкіна розповіла, що зібравшись ранком погодувати птицю (в господарстві жінки було біля 80 голів), знайшла передушеною майже все поголів'я. На "місці злочину" не було слідів крові і їсти здобич хижаки не стали. 

Цієї ж ночі хижаки напали на ще на трьох жителів села. Шамілю Дункіну вдалось злякати невідому істоту, він пояснив, що вона не більше кота, з темною спиною. Сліди, які вона залишає не схожі на жоден слід домашніх чи диких хижаків, знайомих місцевим жителям. Крім того, методи полювання нетипові - жертв ... Читати далі »
Переглядів: 706 | Додано: Адміністратор | Дата: 04.08.2012 | Коментарі (0)


В Нью-Йорку, біля Бруклінського мосту знайшли труп невідомої істоти, і як часто буває в таких випадких його віднесли до "чупакабр".
Хоча Нью-Йоркське страховисько одразу отримало назву - Манхеттенський монстр. 

Голу істоту, з понівечиною мордою та задніми лапами, схожими на люські, першою побачила Деніс Джиглі, що прогулювалась вздовж Іст-Рівер. Спочатку зробила кілька кадрів здалеку, але потім наважилась підійти ближче. 

Переглядів: 855 | Додано: Адміністратор | Дата: 04.08.2012 | Коментарі (0)

В селі Ямниці, на Івано-франківщині, невідомий звір знищив півсотні нутрій та курей. 


Переглядів: 1276 | Додано: Адміністратор | Дата: 24.07.2012 | Коментарі (0)




На місці злочину чупакабри у мікрорайоні Дравці, м. Ужгород було знайдено пасмо шерсті тварини. Зараз воно передане на аналіз спецалістам. 

Про це в повідомила речник ужгородського міськуправління МВС України в Закарпатській області Людмила Феєр. 

«Хлопці з оперативної служби, що приїхали на виклик у село Дравці, були шоковані картиною на задньому дворі, – говорить Людмила Феєр. – 50 вбитих кролів та більше 30 домашньої птиці, такого в нашій практиці ще не було. Версію, що це могла зробити людина – відкинули практично відразу. Зараз ветеринари мають зразок шерсті з цієї істоти, після експертизи будемо знати, хто це».  

Начальник Ужгородської ветлікарні Юрій Шполари ... Читати далі »

Переглядів: 767 | Додано: Адміністратор | Дата: 17.07.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »